Δέσποινα Βανδή: Σχολιάζει τη δήλωσή της να μην ξαναεμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Σχολιάζει τη δήλωσή της να μην ξαναεμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο

Δέσποινα Βανδή: Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την επαγγελματική της πορεία. 

Έχει μάθει να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα νέα δεδομένα της εποχής. Η Δέσποινα Βανδή κάνει τον απολογισμό της καριέρας της και μιλά για τη συμμετοχή της σε μιούζικαλ, κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΝΕΜΑ

«Αν, ήθελα πολύ να κάνω θέατρο. Από παλιά το ήθελα Φοβόμουν όμως, με απασχολούσε πολύ η έκθεση στο κοινό, θυμάμαι τη βραδιά της πρεμιέρας του Mamma Mia να κάθομαι στα παρασκήνια του θέατρο ήταν κατάμεστο- και να κοιτάζω ης δύο πόρτες: δεξιά ήταν η πόρτα για τη σκηνή, αριστερά η έξοδος κινδύνου. Τις κοίταζα και σκεφτόμουν: "Τι πας να κάνεις Φύγε! Έχεις ακόμα λίγο χρόνο, πήγαινε αριστερά, φύγε και μη γυρίσεις πίσω". Τελικά, πήρα μια βαθιά ανάσα και βγήκα στη σκηνή επάνω τα ξέχασα όλα. Αν θα το ξανάκανα; θα το ήθελα πολύ. Θα ήθελα άλλο ένα μιούζικαλ Ή ίσως και μια πρόζα θα το τολμούσα κι αυτό. Το αγάπησα το θέατρο. Ξέρεις γιατί; Διότι η σκηνή είναι το πιο τίμιο πεδίο έκφρασης. Δεν είναι ένα βιντεοκλίπ, ένα τραγούδι που θα πεις στο στούντιο και εκ των υστέρων μπορείς να διορθώσεις. Πάνω στη σκηνή είσαι εκτεθειμένος. Ολότελα γυμνοί μπροστά στον θεατή...».

Και το τραγούδι; Πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πως «τα μπουζούκια δεν είναι ο απόλυτος τρόπος με τον οποίο θέλω να εκφράζομαι». «Έτσι είναι. Δεν σου λέω πως δεν θα ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια, όμως δεν θα ήθελα στο μέλλον να είναι αυτή η επαγγελματική μου αναφορά, θέλω να συνεχίσω, φυσικά, να τραγουδάω -μου λείπει το τραγούδι - αλλά να κάνω κι άλλα πράγματα. Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και το lockdown, συζητούσαμε με τον Γιώργο Θεοφάνους την ιδέα να στήσουμε κάποιες μουσικές παραστάσεις. Τραγούδια που θα μπλέκονται με ιστορίες. Ελπίζω να το κάνουμε. Η συνεργασία με τον Γιώργο, ο καινούριος δίσκος, ήρθαν ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε. Ήμουν πάρα πολύ έτοιμη για αυτό».


Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ SPOTIFY ΚΑΙ ΤΩΝ VIEWS ΣΤΟ YOUTUBE


«Πρέπει να πηγαίνεις με την εποχή, να είσαι ευέλικτος, να ακολουθείς το ρεύμα. Έτσι πρέπει να κάνεις γενικά στη ζωή, να αλλάζεις. Να αφουγκράζεσαι τις δονήσεις του καινούριου και να συντονίζεσαι. Ομολογώ πως δεν ήμουν πάντα τόσο ευέλικτη. Παλιότερα φοβόμουν περισσότερο το λάθος. Άλλαζε αυτό μετά τα 40 μου και τα τελευταία χρόνια ακόμα περισσότερο. Δεν φοβάμαι πια να αναμετρηθώ με τα λάθη μου. Τα αναγνωρίζω, τα χαίρομαι και τα εκτιμώ. Από αυτά μαθαίνω. Χάρη σε αυτά, κυρίως, εξελίσσομαι». Ωραίο φινάλε στην αρχή μιας καινούριας χρονιάς. Τι θα ευχόταν στον κόσμο για το 2021; Γελάει. «Να μην πάψουμε να αναζητούμε τη χαρά. Και να μη χάνου με την ψυχραιμία μας».

Πηγή: ΟΚ Magazine!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved