Έκπληξη! Μετά την Χριστίνα Μπόμπα κι άλλη Ελληνίδα περιμένει δίδυμα!
Showbiz

Έκπληξη! Μετά την Χριστίνα Μπόμπα κι άλλη Ελληνίδα περιμένει δίδυμα!

Αυτή κι αν είναι η μεγάλη έκπληξη!

Μετά την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη ένα ακόμη ζευγάρι της showbiz περιμένει τα δίδυμα μωρά του.

Ο λόγος για την Μαρία Μενούνος, η οποία μέσα από πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως θα γίνει μαμά και θα αποκτήσει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας.


Σύμφωνα με τη Daily mail, η 42χρονη παρουσιάστρια, έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της, Better Together, και αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να μετακομίσουν με το σύζυγό της από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε τα παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν.


«Είναι όμορφο, θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Λος Άντζελες δεν το έχει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Το 2018, ο σύζυγός της Μαρία Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε δηλώσει: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά με μία εγκυμοσύνη και θα ήθελα να μελετήσω την χρήση μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει από την κόλαση. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».

Τον Νοέμβριο του 2019 εκείνη είχε αναφέρει: «Σήμερα ο Κέβιν έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις… Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Κέβιν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved