Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο: Όλη η αλήθεια για τον γοητευτικό σύντροφό της! (photos)
Showbiz

Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο: Όλη η αλήθεια για τον γοητευτικό σύντροφό της! (photos)

Survivor: Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγο καιρό η Κάτια Ταραμπάνκο σε προσωπικό επίπεδο. 

Η πιο δημοφιλής παίκτρια του reality επιβίωσης την οποία παρακολουθούμε σε απίστευτες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν φύγει για το παιχνίδι χρειάστηκε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της με πολύ βαριά καρδιά.

Ο λόγος για τον Κώστα Χωρινό ο οποίος είναι 31 ετών και ασχολείται με το marketing.

Οι δυο τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, γνωρίστηκαν πριν από αρκετούς μήνες, κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown. Έτυχε να βρεθούν σε ένα φιλικό σπίτι, ήρθαν κοντά και από τότε είναι μαζί.

Μάλιστα το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ο φωτογραφικός φακός τους έχει αποθανατίσει μαζί σε βόλτα τους στο Κολωνάκι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του και όσοι τους έχουν συναναστραφεί μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ήδη η σχέση τους περνάει αρκετά δύσκολα αφού λόγω της απόφασης της Κάτιας να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο έχουν από κοινού να αντιμετωπίσουν τον σκόπελο της τεράστιας χιλιομετρικής απόστασης που τους χωρίζει.

Όμως, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά λένε πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους και πως ο Κώστας θα περιμένει πως και πως την αγαπημένη του να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο για να συνεχίσουν μαζί από εκεί που είχαν σταματήσει τον έρωτά τους.

Δείτε φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved