Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά on air στα αρνητικά σχόλια μετά το post της για το άνοιγμα των σχολείων
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά on air στα αρνητικά σχόλια μετά το post της για το άνοιγμα των σχολείων

H Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχθηκε αρνητικά σχόλια μετά το post που έκανε και εξέφρασε τη θετική της στάση απέναντι στο άνοιγμα των σχολείων!

Η παρουσιάστρια λοιπόν σήμερα, 8 Γενάρη, μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο Instagram της για το άνοιγμα των σχολείων.

Αρχικά, η Σταματίνα είχε δημοσιεύσει τις δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή στην εκπομπή της και έγραψε: «Τα παιδάκια μας τη Δευτέρα επιστρέφουν στο σχολείο. Ευχόμαστε αυτό να γίνει με ασφάλεια και να μην είναι προσωρινό γιατί τα παιδιά έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση και την επιστροφή στην κανονικότητα που τους προσφέρουν οι σχολικές μονάδες. Ελπίζω αυτό να ισχύσει σύντομα και για τα γυμνάσια και τα λύκεια. Ευχαριστούμε τη νέα υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή που έδωσε την είδηση το πρωί στο Happy Day, την ώρα που πλήθαιναν οι φήμες για πιθανή αναβολή αυτής της επιστροφής».

https://www.instagram.com/p/CJvkZNvlknp

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της είπε: «Τι «μάχη» έχει γίνει στο Instagram μου για το άνοιγμα των σχολείων; Κατέθεσα την άποψή μου ως μανούλα, που χαίρομαι που τα παιδιά θα επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες. Φυσικά και αγχωνόμαστε γιατί ο ιός παραμένει. Αλλά να σας πω ότι εμείς, όποιος δουλεύει, λίγο με το supermarket και κάποιες υποχρεώσεις, έχουμε μια επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παιδάκια μας που τα έχουμε κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους με τα laptop και βγαίνουν μόνο για μια βόλτα με τα πόδια, έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση… «Εγώ δικαιολογώ τους πάντες και δεν θυμώνω, γιατί είναι μια περίεργη περίοδος όπου τα νεύρα είναι τεταμένα και η υπομονή εξαντλείται».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved