Μορφούλα Ντώνα: Ο θρησκευτικός γάμος, η βάφτιση και το δεύτερο παιδί!
Showbiz

Μορφούλα Ντώνα: Ο θρησκευτικός γάμος, η βάφτιση και το δεύτερο παιδί!

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και νικήτρια του Dancing with the Stars, Μορφούλα Ντώνα.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου θα ήθελες να πάρει ο γιος σου;

Επειδή τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης είμαστε πολύ πεισματάρηδες και έχοντας κάνει πολλά χρόνια πρωταθλητισμό έχουμε μάθει νοιαζόμαστε για να κερδίζουμε, έχω ενδοιασμούς αν θα ήθελα να πάρει το παιδί μου αυτό ίο χαρακτηριστικό μα$. Δυσκολεύτηκα πολύ στη ζωή προσπαθώντας να αποδεικνύω την αξία μου και να θέλω συνέχεια να είμαι πρώτη σε ό,τι κάνω. Αυτό που θα ήθελα για τον γιο μου είναι να είναι υγιή5 και ευτυχισμένος με ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει. Προ5 το παρόν βλέπω ότι έχει πάρει το πείσμα και την ενέργεια μου.

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Οι απόψεις διίστανται. Παρατηρώ ότι έχει πάρει το όχημα των ματιών μου. Όλα τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι του Γιάννη.

Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα του δώσετε;

Ο Γιάννης έχει σκεφτεί μόνο ένα, εγώ περισσότερα. Οπότε μέχρι να έρθει η ώρα της βάφτισης, θα δούμε τελικά ποιο θα υπερισχύσει. Ο Γιάννης θέλει να τον πούμε Δία. Εμένα θα μου άρεσε να τον πούμε Ιάσωνα, Αρίωνα. Είναι ονόματα που θεωρώ ότι του ταιριάζουν.

Πότε θα γίνει η βάφτιση;

θα θέλαμε να γίνει το καλοκαίρι του 2021, μαζί με τον θρησκευτικό γάμο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας τους φίλους μας», οπότε δεν θα μα^ άρεσε να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ποιο είναι το ιδανικό σκηνικό για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση;

Επειδή ο Γιάννης επιμένει το μωρό να βαφτιστεί στη θάλασσα, σκεφτόμαστε το Μυστήριο να γίνει στη Μάνη. Βέβαια, ο Γιάννης όταν συζητούσαμε για τον γάμο, ήθελε να γίνει ότι Σπέτσες, που είναι το νησί που μεγάλωσε, οπότε δεν έχουμε καταλήξει ακόμα τι θα κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι και στα δύο Μυστήρια θα υπάρχει το στοιχείο της θάλασσας.

Έχεις βρει το νυφικό που θα φορέσεις;

Κάποια στιγμή στο παρελθόν, χαζεύοντας νυφικά, είχα βρει πει ότι όταν θα παρόμοιο. Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου τα νυφικά τούρτα, θέλω το δικό μου να έχει την πολυτέλεια του, αλλά να είναι λιτό.

Θα θέλατε στη ζωή σας και δεύτερο παιδάκι ή αισθάνεστε πλήρεις;

Ασφαλώς και θα θέλαμε και δεύτερο και τρίτο παιδί., σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved