Survivor: Υποστηρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος παίκτες στον φετινό κύκλο;
Showbiz

Survivor: Υποστηρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος παίκτες στον φετινό κύκλο;

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε ο μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες

Αλήθεια, φέτος, ο ίδιος παρακολουθεί το παιχνίδι; Και αν ναι, έχει κάποιους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών που να ξεχωρίζει;

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αν προτιμάτε Ντάνο τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του και τη νίκη του μετέπειτα, στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Και μπορεί να μη γνωρίζουμε αν ο νικητής του Survivor παρακολουθεί μανιωδώς τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι και αν έρχονται στη μνήμη του στιγμιότυπα από τη δική του συμμετοχή, τα σκληρά αγωνίσματα και την πείνα που είχε να αντιμετωπίσει, όμως ξέρουμε ήδη ποιοι παίκτες θυμίζουν στους φαν του Ντάνου το δικό του σθένος και την ψυχή που έδινε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φαν του Ντάνου μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει δυο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών και μάλιστα δεν δίστασαν να μας τους αποκαλύψουν μέσα από τα social media.

Έτσι μέσα από funpage του Γιώργου στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, την ώρα που προβάλλονταν τα αγωνίσματα από την τηλεόραση στον Άγιο Δομίνικο, οι φαν πόσταραν ιστορίες με στιγμιότυπα από τα αγωνίσματα που έκαναν εκείνη τη στιγμή ο Τζέϊμς Καφετζής και ο Γιώργος Κόρομι.

Μάλιστα, οι φαν του Ντάνου προέτρεψαν τους followers της σελίδας να ακολουθήσουν τα προφίλ τους στο Instagram, σημειώνοντας μια καρδιά πάνω από τα ονόματά τους.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved