The Bachelor: Η ανάρτηση του Βασιλάκου που έκανε τη Νικόλ να... τρελαθεί! Και εμείς... λιώσαμε!
Showbiz

The Bachelor: Η ανάρτηση του Βασιλάκου που έκανε τη Νικόλ να... τρελαθεί! Και εμείς... λιώσαμε!

The Bachelor: Μπορεί ο Παναγιώτης και η Νικόλ να νιώθουν ακόμα τη χιλιομετρική απόσταση να τους χωρίζει αφού εκείνη συνεχίζει να είναι στη Θεσσαλονίκη λόγω γιορτών, όμως εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να της θυμίζει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. 

Μάλιστα, χθες το βράδυ ο Παναγιώτης, θέλοντας να της δείξει έμπρακτα πόσο του έχει λείψει, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία όλο νόημα που έκανε την αγαπημένη του να... τρελαθεί από ευτυχία!

Η φωτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα μενταγιόν που του είχε χαρίσει η Νικόλ πριν από περίπου τρεις μήνες, όσο καιρό ήταν ακόμα στο παιχνίδι.

Με αφορμή ένα ραντεβού του Παναγιώτη με τη Νικόλ εκείνη του χάρισε ένα κόσμημα – φυλαχτό που τον είχε συγκινήσει πολύ.

Το μενταγιόν ήταν χρυσό και είχε το σχήμα μιας μπαλαρίνας που όπως είπε η Νικόλ, της το είχαν κάνει δώρο οι γονείς της όταν εκείνη έκανε μπαλέτο, μιας και λατρεύει τον χορό. Του το έδωσε και του είπε πως θέλει να το έχει πάντα πάνω του για να τη νιώθει κοντά του. Τότε ο Παναγιώτης είχε μιλήσει με συγκίνηση για την αδελφή του, λέγοντας στη Νικολέτα πως αυτή η μπαλαρίνα τού θύμιζε την αδελφή του Χριστίνα.

Τότε, ο Παναγιώτης είχε αποκαλύψει πως η αδερφή του ήταν μπαλαρίνα και για κάποια χρόνια λόγω προβλήματος υγείας, είχε σταματήσει να κάνει παραστάσεις.

Όταν πλέον το ξεπέρασε του ανακοίνωσε πως θα άρχιζε και πάλι το χορό, παρά το γεγονός ότι είναι μανούλα δυο παιδιών, με εκείνον να νιώθει μεγάλη συγκίνηση που η αδερφή του τα είχε καταφέρει. Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Νικόλ δωρίζει στον Παναγιώτη το σημαντικό, για την ίδια, μενταγιόν.

Ο Παναγιώτης λοιπόν επανήλθε με το συγκεκριμένο μενταγιόν, ανεβάζοντας φωτογραφία που το κρατούσε στο χέρι του και έγραφε στο story του στο instagram: "Είσαι πάντα μαζί μου".

Η Νικόλ, η οποία βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά του, έκανε repost το συγκεκριμένο story και σχολίασε: "Θα τρελαθώ".

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved