Εσείς θυμάστε πώς ήταν η Μενεγάκη πριν τον Πρωινό Καφέ; Η φωτό και οι αναμνήσεις!
Showbiz

Εσείς θυμάστε πώς ήταν η Μενεγάκη πριν τον Πρωινό Καφέ; Η φωτό και οι αναμνήσεις!

Σωτήριον έτος 1995: Πριν από 26 χρόνια δηλαδή. Η Ελένη Μενεγάκη αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινός Καφές στον ΑΝΤ1. Και τότε ξεκινούν όλα!

Έχει ξεκινήσει την πορεία της στην τηλεόραση αρκετό καιρό πριν όμως μέσα από τον Πρωινό Καφέ την αγαπήσαμε όλοι, για την αφέλειά της, τη γλυκιά της καλημέρα, τα νάζια και τα παιχνίδια της με τους καλεσμένους της.

26 χρόνια μετά, η Ελένη ξέθαψε μία φωτογραφία της από εκείνη την εποχή. Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί αυτές τις αναμνήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μια σκισμένη σελίδα από περιοδικό χωμένη σ’ ένα βιβλίο... πριν ξεκινήσω να παρουσιάζω τον “Πρωινό καφέ”, τόσο παλιά ! #eleni #memories #blackandwhite» έγραψε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε σήμερα και πραγματικά είχε μεγάλη δόση... αναμνήσεων από το παρελθόν. Οι φωτογραφίες που ανέβασε ήταν ασπρόμαυρες, μισοσκισμένες σελίδες από περιοδικό της εποχής για το οποίο πόζαρε.

Σε αυτή τη φωτό η Ελένη δεν έχει το κατάξανθο μαλλί με το οποίο τη γνωρίζουμε εδώ και τόσα χρόνια και η ίδια απεικονίζεται στην τρυφερή ηλικία των 26 ετών. Δεν είχε αποκτήσει ακόμα τα παιδιά της, δεν είχε παντρευτεί και ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έμπαινε στα σπίτια μας και μας κρατούσε συντροφιά τα πρωινά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved