Αποκλειστικό: Η επέτειος 10 χρόνων γάμου της Μοιραράκη, η έκπληξη στον άντρα της και η συγκίνηση!
Showbiz

Αποκλειστικό: Η επέτειος 10 χρόνων γάμου της Μοιραράκη, η έκπληξη στον άντρα της και η συγκίνηση!

Επέτειο δέκα χρόνων γάμου γιόρτασαν ανήμερα του Άι Γιαννιού η Δέσποινα Μοιραράκη και ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης!

Το ζευγάρι, στις 7 Ιανουαρίου του 2011, ανήμερα της γιορτής του αξιωματικού του Ναυτικού είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και φέτος θέλησε να γιορτάσει αυτή την ευτυχισμένη του στιγμή με πολύ δικούς του ανθρώπους.

Παρόντες ήταν μόνο ο μικρός γιος της βασίλισσας των χαλιών και οι κουμπάροι της που την είχαν παντρέψει πριν από δέκα χρόνια με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Λόγω άσθματος, η γνωστή επιχειρηματίας προσέχει πολύ αυτή την περίοδο εξαιτίας της πανδημίας και έτσι φρόντισε να μοιραστεί αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της μόνο με πολύ δικούς της ανθρώπους.

Μάλιστα, η Δέσποινα Μοιραράκη φρόντισε να οργανώσει και μία μικρή έκπληξη για τους καλεσμένους της και φυσικά τον άντρα της.

"Τους αφνιδίασα όλους και φόρεσα το ίδιο φόρεμα που φορούσα την ημέρα του πολιτικού μου γάμου με τον Γιάννη" αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η επιτυχημένη επιχειρηματίας, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη που έχει στη ζωή της έναν άνθρωπο που την αγαπάει πραγματικά. Κάτι που έχει τονίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της η ίδια για τον σύζυγό της.

Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα για το ευτυχισμένο ζευγάρι και τους δικούς του ανθρώπους που χαίρονταν με τη χαρά τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη αυτή στιγμή τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved