Άρης Αργυρόπουλος: Ο γιος της Μπακοδήμου κουρεύτηκε στο στρατό και το video έγινε viral!
Showbiz

Άρης Αργυρόπουλος: Ο γιος της Μπακοδήμου κουρεύτηκε στο στρατό και το video έγινε viral!

 Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρης Αργυρόπουλου, Άρης και Νικήτας ασκούν τη στρατιωτική τους θητεία και τα βίντεο που κάθε φορά δημοσιεύουν είναι μοναδικά και γίνονται viral!

Ο Άρης και ο Νικήτας έχουν ένα χρόνο διαφορά και υπηρετούν τη μαμά πατρίδα μαζί.

H Μαρία Μπακοδήμου υπήρξε παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου και απέκτησαν δύο γοητευτικούς γιους! Μπορεί να χώρισαν όμως πια η Μαρία και ο Δημήτρης έχουν άριστες σχέσεις και παραμένουν δυο καλοί φίλοι και έτσι πριν το δεύτερο lockdown πήγαιναν μαζί να δουν τα παιδιά τους στο στρατό.

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε αναφέρει για τα παιδιά της που πήγαν φαντάροι: «Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάνε στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται… Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακή ότι πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα… Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ… Δεν πήγαμε να τους ψωνίσουμε, πήγαν μόνοι τους… Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν, την επόμενη Κυριακή πήγαμε για λίγο και ξαναπήγαμε και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ»!

Ο Άρης Αργυρόπουλος ο οποίος πρόσφατα έγινε 19 χρονών ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να… κουρεύεται στο στρατό!

Δείτε το παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved