Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ποιος Πυργίδης; Ο άντρας των ονείρων της και ο γάμος το 2021!
Showbiz

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ποιος Πυργίδης; Ο άντρας των ονείρων της και ο γάμος το 2021!

Χείμαρρος όπως πάντα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε κάθε έκφανση της ζωής της. Έτσι και στη συνέντευξη που δίνει σε εβδομαδιαίο περιοδικό, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Big Brother κατά το οποίο αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια. 

Η όμορφη δικηγόρος από την Κρήτη, σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή της, δεν κρύβει την προτεραιότητά της που είναι ο γάμος, ξεκαθαρίζει πως με τον Δημήτρη Πυργίδη δεν ήρθαν ποτέ κοντά ερωτικά όπως ακούστηκε ενώ σκιαγραφεί τον άντρα των ονείρων της και φαντάζεται τον εαυτό της μέσα στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε να παντρεύεται και να αποκτά τη δική της οικογένεια. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς αποκάλυψε η μεγάλη νικήτρια του Big Brother.

Για τους στόχους της το 2021: “Το 2021 με έχω δει να παντρεύομαι και να κάνω οικογένεια. Με έχω δει να φτιάχνω το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον συνοδοιπόρο μου και να οραματιζόμαστε μαζί το μέλλον. Και να ξέρεις πως ό,τι νιώθω γίνεται. Εύχομαι το 2021 ο καλός Θεός να μου φέρει αυτό τον άνθρωπο, να τον ερωτευτώ κεραυνοβόλα και να με ερωτευτεί κι αυτός και να αποκτήσουμε τα παιδάκια μας, όπως τόσοι ευλογημένοι άνθρωποι. Θα ήθελα εκτός από μια ευτυχισμένη οικογένεια, να μπορέσω να ασχοληθώ με τα κοινά εστιάζοντας στην παιδεία, γιατί από την παιδεία μας ξεκινούν όλα. Και να είστε σίγουροι ότι τότε θα πω: “Τώρα Αννούλα, που κατέκτησες τους στόχους σου και βοηθάς τον κόσμο, τώρα μπορείς να χαρείς!””.

Ο ιδανικός άντρας για εκείνη: «Θέλω ο άντρας να με προσεγγίζει με όμορφο και ευγενικό τρόπο και να μη μου πει: «Πάμε για ποτό μετά τις 12.00». Μα, πώς θα μιλήσω με τον άλλο, όταν πάμε σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ που έχει δυνατή μουσική; Θέλω να μπορώ να δω τον άλλο στα μάτια, να ακούσω αυτά που έχει να μου πει. Δεν με ενδιαφέρει η βιτρίνα, αν είναι όμορφος ή όχι. Διότι η βιτρίνα είναι από τζάμι και μπορεί να του δώσεις μία και να σπάσει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο εσωτερικός κόσμος του άλλου.

Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, που μετά από τόσα χρόνια γάμου εξακολουθεί να ζηλεύει με ωραίο τρόπο τη μητέρα μου. Υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους και είναι σαν ένα. Αυτό θα ήθελα κι εγώ από τον σύντροφό μου: να είναι ευγενικός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ και, το κυριότερο, να μην έχει εγωισμό, αλλά περηφάνια. Με χαλάει να ξέρω ότι ο άλλος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Θέλω να νοιάζεται για τον διπλανό του, ακόμα κι αν δεν τον ξέρει, όπως κάνω κι εγώ».

Για τον Δημήτρη Πυργίδη: “Υπήρξε μια συμπάθεια στην αρχή όταν είδα ότι είναι γελαστός άνθρωπος κι έχει μια καλώς ευνοούμενη τρέλα. Σίγουρα πρόκειται για έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα. Και του το είχα πει και του ίδιου, παρόλο που το είχε δέσει σχοινί κορδόνι και έλεγε ότι “η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί μου”, ότι ουδέποτε είχα τέτοια αισθήματα για εκείνον».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved