Μπόμπα: Η αλλαγή στην εμφάνιση και τα outfits της εγκυμοσύνης της που θα ζηλέψεις
Showbiz

Μπόμπα: Η αλλαγή στην εμφάνιση και τα outfits της εγκυμοσύνης της που θα ζηλέψεις

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα.

Δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο του στην Σίφνο, το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να υποδεχτεί να δίδυμα μωρά του.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ήταν εκείνη που το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.», έγραψε.


Και ο Σάκης Τανιμανίδης τρελά ευτυχισμένος πόσταρε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του και μέλλουσα μανούλα και έγραψε πριν από λίγο: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤».

Το ζευγάρι, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, πλέον έχουν ένα ακόμη παραπάνω λόγο να προσέχουν, τη δίδυμη κύηση της Χριστίνας, οπότε μένουν σπίτι και απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές τους.

Μια γεύση για το πώς περνούν μέσα στο σπίτι μας έδωσε η Χριστίνα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Μαγειρεύουν, παίζουν επιτραπέζια, ακούν μουσική, βλέπουν ταινίες και σίγουρα κάνουν σκέψεις για τα μωράκια τους. Ανάμεσα στις δεκάδες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Χριστίνα στο Instagram της, ήταν και η αλλαγή στο ντύσιμο της, κοιλίτσα της έχει αρχίσει και μεγαλώνει οπότε οι στιλιστικές αλλαγές θεωρούνται απαραίτητες.

Δες πώς έχει αλλάξει το στιλ της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved