Ιωάννα Μαλέσκου: Μεγάλες εταιρείες ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Μεγάλες εταιρείες ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της

Πώς απέκτησε μεγάλη εμπορική δύναμη η Ιωάννα Μαλέσκου;

Με το δεξί μπήκε το νέο έτος για την Ιωάννα Μαλέσκου αφού όχι μόνο τα νούμερα της εκπομπής της ήταν αρκετά υψηλά αλλά και η ίδια έχει δεν σταματά να δέχεται προτάσεις από μεγάλα brand ώστε να γίνει η μούσα τους!
Η όμορφη παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό του ΣΚΑΙ την περασμένη Δευτέρα με ένα 14,5% στο δυναμικό κοινό και ένα 13,8% στο σύνολο κόβοντας πρώτη το νήμα της τηλεθέασης!
Η ίδια έχει αλλάξει προς το καλύτερο αφού έγινε πιο αυθόρμητη και άμεση με αποτέλεσμα αυτό να αρέσει πολύ στον κόσμο. Η ίδια αρέσει πολύ όμως και σε μεγάλες εταιρίες που βρήκαν στο πρόσωπό της νέα τους τηλεοπτική μούσα. Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνο στην Αθήνα και η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ είναι φρέσκια, λανσάρει ήδη προϊόντα και ρούχα με μεγάλη επιτυχία στα social media. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret πριν εκπνεύσει το 2020, η Ιωάννα έκανα αρκετά ραντεβού με γνωστούς επιχειρηματίες για να συνεργαστεί μαζί τους και με την εταιρεία της.


Η αρχή έγινε και η απήχηση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα το τηλέφωνό της να χτυπά συνέχεια. Η ηλικία της, το σώμα αλλά και η αύρα που εκπέμπει είναι τρία χαρακτηριστικά που προσελκύουν πολλούς διαφημιστές ώστε να επικοινωνήσουν μαζί της. Η ίδια αν και έχει πολλές προτάσεις, δεν θέλει να κερδίσει τον τίτλο της influencer καθώς αυτό είναι κάτι που δεν την αφορά καθόλου. Γι' αυτό έχει πει και πολλά όχι ενώ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram επιλέγει να μην κάνει… telemarketing αλλά να βάζει φωτογραφίες της και να μην γράφει πολλά σχόλια για τα ρούχα που φορά ή για το προϊόν που κρατά.
Η ένδυση αποτελεί το Νο 1 για την ίδια αλλά και όσους την παρακολουθούν αφού πολλές εταιρείες θέλουν να «ντύνουν» την Ιωάννα Μαλέσκου. Πιστεύουν πως είναι «άκαυτη», αναδεικνύει τα ρούχα τους με την άψογη σιλουέτα της ενώ τους αρέσει και το προφίλ που βγάζει προς τα έξω. Ωστόσο την γλυκιά παρουσιάστρια πλησίασε και μεγάλη εταιρεία αναψυκτικών η οποία ξεκίνησε συνεργασία μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved