Ρώμας: «Αν θέλει η Μουτίδου μπορούμε να συνεργαστούμε στο επόμενο σίριαλ»
Showbiz

Ρώμας: «Αν θέλει η Μουτίδου μπορούμε να συνεργαστούμε στο επόμενο σίριαλ»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή “Happy Day” και έκανε μια αποκάλυψη για την Σοφία Μουτίδου που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μεταξύ του Χάρη Ρώμα και της Σοφίας Μουτίδου είχε ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες μια κόντρα άνευ προηγουμένου για το casting του σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» και την συμμετοχή της ηθοποιού, Σοφίας Μουτίδου.

Σήμερα, λοιπόν, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Χάρης Ρώμας είπε πως μπορεί να δούμε την Σοφία Μουτίδου στην επόμενη τηλεοπτική δουλειά που θα κάνει.

Συγκεκριμένα είπε: «Το Καφέ της Χαράς είναι ένα προϊόν που το ξεκινήσαμε 17 χρόνια πριν και τώρα ολοκληρώνεται. Ολοκληρώνεται επειδή το θέλουμε εμείς. Το κανάλι μας έκανε πρόταση να τα ξανασυζητήσουμε λόγω ενός πυρήνα φανατικών, αλλά εντάξει, πιστεύω ότι έπρεπε να κλείσει η ιστορία του πια.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το τοπίο έχει αλλάξει και δεν υπάρχουν πλέον οι εξωφρενικές τηλεθεάσεις του παρελθόντος. Πλέον μπορείς να δεις μια σειρά και μέσα από πλατφόρμες, από το Youtube. Εκείνη τη στιγμή μπορείς να επιλέξεις ένα ριάλιτι γιατί θέλεις να το… τρολάρεις. Είμαι σε αυτή τη φάση που δεν με αφορά γιατί έχω κάνει καριέρα μεγάλη. Όχι, η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς. Θα κάνουμε γυρίσματα μέχρι και τον Μάιο, αλλά τώρα γράφουμε το τελευταίο επεισόδιο. Τελειώνουμε αυτές τις μέρες με την Άννα για να μπούμε στη διαδικασία της επόμενης δουλειάς. Πιθανώς η Σοφία στο επόμενο σίριαλ να της βρούμε έναν ρόλο, αν και εκείνη θέλει».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved