Παπαγεωργίου: Δεν κρύβει την επιθυμία του να γίνει πατέρας! Η Μιχαλάκη τα ακούει αυτά;
Showbiz

Παπαγεωργίου: Δεν κρύβει την επιθυμία του να γίνει πατέρας! Η Μιχαλάκη τα ακούει αυτά;

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η σύγκριση με τη μητέρα του, η τηλεοπτική του επιστροφή και τα σχέδια για το μέλλον...

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτική, μέσα από τη νέα σειρά του MEGA, Σχεδόν Ενήλικες. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη Δανάη Μιχαλάκη την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά, Άγριες Μέλισσες.

Ήταν επανάσταση θεωρείς το ότι αποφάσισες στα είκοσι τρία σου να ασχοληθείς με το θέατρο ούσα η μαμά σου Φιλαρέτη Κομνηνού μία πολύ καταξιωμένη ηθοποιός;

Δε θεωρώ ότι ήταν επαναστατικό αυτό. Ήταν μία απόφαση που έλαβε χωρίς να καταλαβαίνω τι κάνω. Ήμουν σε μία ηλικία που μπορούσα να πειραματιστώ, να ανακαλύψω αν αυτός ο δρόμος έχει κάτι να μου διδάξει.

Φοβήθηκες την σύγκριση με τη μητέρα σου;

Ναι. Στην αρχή ήμουν πολύ αυστηρός. Δεν επιθυμούσα να με συνδέουν με τη μητέρα μου στη δουλειά. Έπειτα από τα πρώτα δέκα χρόνια έχοντας ακολουθήσει την προσωπική μου διαδρομή σταμάτησα να το βλέπω κομπλεξικά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συναντηθούν οι δρόμοι μας. Δεν έχω πλέον τα κολλήματα του παρελθόντος.

Είχες την τύχη η πρώτη σου δουλειά να είναι «Το λιβάδι που δακρύζει» του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Τι έχεις κρατήσει από εκείνον;


Γνώρισα από κοντά έναν παθιασμένο με τη δουλειά του οραματιστή του κινηματογράφου. Έμαθα ότι ένα γύρισμα απαιτεί μεγάλη προσήλωση και υπομονή από τους ηθοποιούς και το συνεργείο και ότι πάνω απ' όλα είναι μια συλλογική δουλειά, που δεν χωράει στους κόλπους της την έννοια του σταρ. Σταρ είναι το πλάνο, η ταινία, η ιστορία.


Νιώθεις σχεδόν ή ολοκληρωτικά ενήλικας;

Αισθάνομαι σχεδόν ενήλικας. Δεν έχω σοβαρευτεί όπως άλλοι φίλοι μου που πλέον έχουν και παιδιά. Βρίσκομαι σε ένα μεταίχμιο ακόμη.

Επιθυμείς να αποκτήσεις παιδιά;

Ναι. Είμαι ανοιχτός σε αυτήν τη μετάβαση στη ζωή.

Κλείνοντας, τι διαφορετικό θεωρείς ότι προσφέρει η σειρά; Η σειρά υμνεί τη φιλία και την ανθρώπινη επαφή. Είναι υψηλού επιπέδου, πολύ σύγχρονη και κινηματογραφικών προδιαγραφών. Είναι γυρισμένη με πολύ αυστηρούς όρους. Επίσης τη διαφοροποιεί ότι είναι dramedy. Πρόκειται για μια κωμωδία που ταυτόχρονα μπορεί να γίνει δράμα ή να έχει και αστυνομικό σασπένς.

ΠΗΓΗ: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved