Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Μυρσίνη πόζαρε με την κόρη της και θα τα χάσεις με την ομοιότητα
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Μυρσίνη πόζαρε με την κόρη της και θα τα χάσεις με την ομοιότητα

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί στη σειρά η τηλεοπτική Μυρσίνη να μην έχει και τις πιο ιδανικές σχέσεις με τα παιδιά της, ωστόσο στην πραγματική της ζωή είναι μια μαμά τρυφερή και πάντα στο πλευρό τους.

Και μπορεί η ηθοποιός, Kατερίνα Διδασκάλου να έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα όμως από την προσωπική της σελίδα στο Instagram της, είχαμε την ευκαιρία να δούμε με την κόρη της, Φλώρα, η οποία της μοιάζει εκπληκτικά!

Είναι «φτυστή» η μαμά της, πανέμορφη και με χαμόγελο που ακτινοβολεί.

«Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουν πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από μένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, με απίστευτες τούρτες, ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο. Οι αντοχές μοιράζονται όταν δεν είσαι 25 αλλά 45. Μου κάνουν κριτική εφ’ όλης της ύλης. Ειδικά με τη μεγάλη μιλάμε ανοιχτά. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου όσα μου λένε. Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Όταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται, βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού», έχει πει η ηθοποιός για τη σχέση τους.

Μαμά και κόρη λοιπόν αυτή τη φορά πόζαραν μαζί με ίδιο στιλ και φυσικά αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι η ομοιότητα των δυο γυναικών.

Είναι κούκλες και μοιάζουν περισσότερο σαν αδερφές.

Δες τις μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved