Μπέτυ Αρβανίτη: Είναι σούπερ γιαγιά! Παίζει κουκλοθέατρο με θεατή τον… εγγονό της!
Showbiz

Μπέτυ Αρβανίτη: Είναι σούπερ γιαγιά! Παίζει κουκλοθέατρο με θεατή τον… εγγονό της!

Μπορεί να τη γνωρίσαμε και να τη λατρέψαμε μέσα από τους ρόλους της στις θρυλικές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όμως πλέον η Μπέτυ Αρβανίτη παίζει τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της σούπερ γιαγιάς για τον εγγονό της. 

Πρόκειται για τον γιο του γιου της, του γνωστού συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη ο οποίος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Εύα Σιμάτου που με τη σειρά της έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες.

Με τον γιο της Αλέξη Σταμάτη.

Ο μικρός Ερμής λοιπόν, είναι η μεγάλη αδυναμία όλης της οικογένειας και φυσικά της γιαγιάς η οποία περνάει πολύ χρόνο μαζί του.

Ειδικά τώρα με την καραντίνα και το αυστηρό lockdown, η Μπέτυ Αρβανίτη αφιερώνει ακόμα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για να διασκεδάζει με τον μικρό της πρίγκιπα.

Προσφάτως δε, ο Αλέξης Σταμάτης ο οποίος αυτόν τον καιρό προωθεί το νέο του βιβλίο με τίτλο Αθώα Πλάσματα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια πολύ τρυφερή φωτογραφία γιαγιάς και εγγονού. Σ' αυτήν απεικονίζεται ο μικρός Ερμής να έχει αφοσιωθεί στο έργο που βλέπει να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, στο κουκλοθέατρο.

Η γιαγιά του, η οποία δεν θα μπορούσε παρά να αποδίδει τέλεια την ιστορία, έκανε τον Ερμή να απορροφηθεί στο συγκεκριμένο θέαμα, κάνοντάς τον να θέλει ξανά και ξανά να δει τη γιαγιά πίσω από τις κούκλες.

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved