GNTM: Ο Ηρακλής ποζάρει με τη μητέρα του και εκείνη μοιάζει με μεγάλη του αδερφή
Showbiz

GNTM: Ο Ηρακλής ποζάρει με τη μητέρα του και εκείνη μοιάζει με μεγάλη του αδερφή

GNTM: Ωραίος ο νικητής του ριάλιτι, εντυπωσιακή όμως και η μαμά του.

Το 2020 ήταν η χρονιά του, αφού μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τον ανέδειξε σε μεγάλο νικητή.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο νικητής του GNTM 2020, ο οποίος εξακολουθεί να απασχολεί τα media με λεπτομέρειες της ζωής του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, το νεαρό μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και τον πατέρα του, ο οποίος απουσιάζει από το πλευρό του.

«Θα παραμείνει κύριος στόχος μου για πάντα, μέχρι να τα καταφέρω. Θέλω να καταφέρω σε ένα σημείο στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει, για δικούς του λόγους, και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε. Από όσο με θυμάμαι δεν έχω καμία επικοινωνία με τον μπαμπά μου. Αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα. Να δει τι έχασε», αποκάλυψε.

Ο Ηρακλής πέρασε και τις φετινές γιορτές με τη μητέρα του, ενώ πόζαραν μαζί, ανεβάζοντας στα social media τη φωτογραφία τους.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved