Showbiz

Survivor: Η ανατροπή! Έτσι βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τους Μαχητές στους Διάσημους!

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας του Survivor, με την έντονη προσωπικότητα, σχολιάστηκε πολύ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και μάλιστα πολύ θετικά, τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από τους τηλεθεατές!

Αυτή δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του Mykonos Live TV όπου και εργάστηκε στο παρελθόν, ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό!

Ωστόσο, η παίκτρια των Διασήμων, δεν ήταν προγραμματισμένο να μπει σε αυτή την ομάδα αλλά στους Μαχητές!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή παίκτρια, δεν ταξίδεψε τελευταία στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, όπως συνέβη με την Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά βρίσκεται εκεί από την πρώτη κιόλας μέρα, μαζί με όλους τους άλλους παίκτες που είδαμε στην πρεμιέρα!

Κι ενώ λοιπόν ήταν να μπει στους Μαχητές, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr οι υπεύθυνοι βλέποντας πως η ομάδα των Διασήμων είναι αδύναμη και χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση, μιας και η προσθήκη της Ανθής Σαλαγκούδη δεν έκανε καμία απολύτως διαφορά, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να ενταχθεί εκεί.

Άλλωστε, μπορούσε να στηρίξει τον τίτλο «Διάσημη» καθώς είναι εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο και ο κόσμος την γνωρίζει.

Μπορεί να την έχουμε δει σε δύο μόλις επεισόδια αλλά έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο όσον αφορά τον χαρακτήρα της όσο και τις επιδόσεις της στους στίβους μάχης.

Δείτε μερικά βίντεο από τη μέχρι τώρα συμμετοχή της στο ριάλιτι:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved