Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η δικηγορία, η τηλεόραση και η ενασχόληση με την πολιτική!
Showbiz

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η δικηγορία, η τηλεόραση και η ενασχόληση με την πολιτική!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για τα όνειρά της μετά το παιχνίδι του Big Brother.

Τι δουλειά έχει μια δικηγόρος στο Big Brother;

Στη ζωή μου έχω κάποιους στόχους και μέχρι τώρα έχω εκπληρώσει αρκετούς από αυτούς. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να σπουδάσω. Με τη βοήθεια του θεού, των γονιών μου αλλά και με τη δική μου προσπάθεια, τα κατάφερα. Πήρα δύο υποτροφίες σπούδασα και γύρισα σπίτι μου από την Ιταλία με το πτυχίο και το μεταπτυχιακό μου στη Νομική. Στη συνέχεια έβαλα στόχο να κάνω το δικό μου δικηγορικό γραφείο. Το άνοιξα το 2010, πάνω στην κρίση, έχοντας μόνο έναν πελάτη. Τα έξοδα έτρεχαν, αλλά επειδή ο ένας πελάτης με σύστηνε στον άλλο κατάφερα κάνοντας οικονομία να αγοράσω το δικό μου γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου «Άννα, ήρθε π ώρα να εκπληρώσει τον επόμενο στόχο σου». Επειδή αγαπώ πολύ του$ συνανθρώπου μου και έχω μάθει να νοιάζομαι για τον διπλανό μου, ήθελα να φανώ χρήσιμη στους συμπολίτες μου. Κάπως έτσι αποφάσισα το 2014 να κατέβω στις εκλογές ως δημοτική σύμβουλος. Εκεί είδα ότι για να ασχοληθεί ένα νέο παιδί με τα κοινά θα πρέπει να του δοθεί το κατάλληλο βήμα, ώστε να τον γνωρίσει ο κόσμος και να τον εμπιστευτεί. Επειδή δεν προέρχομαι από κανένα τζάκι, αλλά από μια μικρομεσαία οικογένεια που με πολύ αγώνα και θυσίες κατάφερε να ζει αξιοπρεπώς ήθελα μέσω της τηλεόρασης να με γνωρίσει ο κόσμος να δει τον χαρακτήρα μου και τις αξίες μου και, αν του αρέσει αυτό που βλέπει, να με ψηφίσει. Διότι αυτό που γίνεται, που ψηφίζουμε κάποιον επειδή είναι γνωστοί του γνωστού ή γειτονία μας και όχι απαραίτητα επειδή το αξίζει, εμένα δεν μου αρέσει.

Από αυτά που λες, καταλαβαίνω ότι θέλεις να ασχοληθείς με την πολιτική γενικότερα και όχι μόνο με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ναι, θέλω να προσφέρω βοήθεια στον συνάνθρωπό μου. Μπορεί να γίνω αντιδήμαρχος να γίνω βουλευτά ή ακόμα και υπουργός. Δεν θα καθορίσει ο τίτλοι τη δουλειά που θα κάνω. Κοινή συνισταμένη σε όλα αυτά είναι η αγάπη για του5 ανθρώπου. Με τόση αγάπη που έχω πάρει, γιατί πραγματικά είναι ένα θαύμα αυτό που ζω, θεωρώ ότι έχω περάσει το σκαλοπάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήθελε να με δει και στη Βουλή.

Η τηλεόραση θα σε ενδιέφερε; Είσαι ανοιχτή σε σχετικές προτάσεις;

Προς το παρόν δεν έχω δεχτεί κάποια τηλεο­πτική πρόταση, χωρίς όμως να είμαι αρνητική στο ενδεχόμενο. Στα χιλιάδες μηνύματα που μου στέλνει ο κόσμος και δεν έχω προλάβει ακόμα να απαντήσω σε όλα μου γράφουν ότι περνούσαν καλά μαζί μου, ότι τους λείπω και: ότι θα ήθελαν να με βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι σκέφτομαι να κάνω ένα γκάλοπ και να ρωτήσω τον κόσμο αν θα προτιμούσε να με βλέπει στην τηλεόραση στη Βουλή. Εγώ αυτό που θα ήθελα εί­ναι να ασχοληθώ με τα κοινά. Αλλά και βου­λευτής ή και υπουργός ακόμη να γίνω, να είστε σίγουροι ότι πάντα θα δίνω γέλιο και χοροί στον κόσμο και δεν χάσω τη λάμψη μου. Ίσα ίσα που θα λάμψω περισσότερο!

Όταν ήσουν μικρή και σε ρωτούσαν «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», τι απαντούσες;

Έλεγα ότι θέλω να γίνω Αλίκη Βουγιουκλάκη. (Γελάει.) Μου αρέσουν πολύ οι παλιές ελληνικές ταινίες, η χαρά που έδιναν στον κόσμο. Όλες αυτές οι ταινίες είχαν ένα ήθος και εκπροσωπούσαν αξίες που έχω κι εγώ και η οικογένεια μου. Παρόλο που είμαι ένα σύγχρονο κορίτσι, εί­μαι παλαιών αρχών και αγαπώ πολύ την εποχή του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου. Ακόμα και οι μουσικές μου προτιμήσεις είναι εκείνης της εποχής. Αγαπώ και τους νέους καλλιτέχνες, αλλά προτιμώ τα τραγούδια του Γιάννη Πουλόπουλου, της Ρένας Κουμιώτη, της Βίκυς Μοσχολιού, της Βίκυς Λέανδρος του Μιχάλη Βιολάρη, του Δάκη κ.λπ, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved