Αποκλειστικό: Χρήστος Βασιλόπουλος: Η ζωή στην Αμερική, οι δυσκολίες και ο ρόλος του... μπαμπά!
Showbiz

Αποκλειστικό: Χρήστος Βασιλόπουλος: Η ζωή στην Αμερική, οι δυσκολίες και ο ρόλος του... μπαμπά!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο αγαπημένος ηθοποιός, αφού έχτισε μια σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του και το όνειρό του και στην Αμερική.

Και όχι απλά πήγε και έμεινε, αλλά εκεί δημιούργησε και τη δικιά του οικογένεια, μιας και πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα!

Μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, για τον ρόλο του μπαμπά, για το πόσο άλλαξε η ζωή του με το ερχομό του γιου του, για τα νέα δεδομένα που ζούμε λόγω της πανδημίας, ενώ μίλησε και για τη θεατρική παράσταση «Με τη σιωπή» στην οποία συμμετείχε και θα προβληθεί σε online streaming.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως λόγω του κορονοϊού, η μητέρα του δεν έχει γνωρίσει ακόμα το εγγονάκι της!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη παρακάτω...

  • Είσαι στην Αμερική και πλέον ζεις ευτυχισμένες στιγμές με το παιδί σου και την σύζυγό σου, Σάρα. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου με τον ερχομό του παιδιού;

Ο γιος μου ήρθε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω. Με την καλή έννοια μόνο. Κάθε πρωί που ξυπνάω έχω μια πολύ καλή δικαιολογία για να γίνομαι όλο και καλύτερος, αφιερώνοντας του χρόνο και μαθαίνοντας από το μεγάλωμα και την συμπεριφορά του. Ο γιος μου είναι για μένα ο μεγαλύτερος λόγος για προσωπική εξέλιξη. Μαθαίνω πως να είμαι πιο υπομονετικός, μαθαίνω πως θα πρέπει να ξεφορτωθώ τις κακές μου συνήθειες, καθώς έχω ευθύνη απέναντι του, στον τρόπο που θα τον μεγαλώσω, με τι εφόδια θα τον γαλουχήσω έτσι ώστε να καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του χωρίς να με χρειάζεται. Σίγουρα κανένας ρόλος στη μέχρι τώρα καριέρα μου, δε μπορεί να συγκριθεί με αυτόν του πατέρα.

  • Πώς ήταν τα πρώτα σου Χριστούγεννα ως μπαμπάς;

Η μαμά μου δεν έχει γνωρίσει το εγγόνι της.

Τα πρώτα μου Χριστούγεννα σαν πατέρας ήταν γεμάτα αγάπη, ζεστασιά, χαρά και τρυφερότητα. Ο μικρός μας Απόλλωνας ήταν μόλις 6 μηνών, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα του έμεινε στο μυαλό και στην καρδιά, από τα πρώτα του Χριστούγεννα σε αυτόν τον κόσμο. Το μόνο δυσάρεστο γεγονός ήταν ότι δυστυχώς δεν μπορούσαμε να έχουμε τη μητέρα μου μαζί μας, καθώς λόγω πανδημίας, δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον εγγονό της από κοντά.

Πώς θα σου φαινόταν το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου παιδιού;
Σίγουρα όταν αποκτάς ένα παιδί, πάντα σκέφτεσαι πως θα ήταν να είχες και ένα δεύτερο. Τουλάχιστον εγώ. Δεν αποκλείω τίποτα αλλά προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Αν και όλοι ξέρουμε ότι "ζωή είναι οτιδήποτε μας συμβαίνει, τις στιγμές που κάνουμε σχέδια ". Αν πάντως θα ήθελα άμεσα να αποκτήσω και δεύτερο παιδί, σίγουρα θα προτιμούσα να κάναμε κορίτσι.
  • Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Αμερική ζείτε με τον φόβο του κορονοϊού. Μπορείς να μας μεταφέρεις το κλίμα που επικρατεί εκεί και πώς το βιώνετε εσείς;

Δυστυχώς η ευτυχώς η Αμερική, αν και έχει πολύ παραπάνω κρούσματα σε σχέση με την Ελλάδα, δεν έχει το αυστηρό lockdown της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να στείλεις μήνυμα πουθενά για να βγεις από το σπίτι σου, δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10 και δεν σε σταματάει κανένας αστυνομικός για να ελέγξει που πας. Φυσικά τα εστιατόρια είναι κλειστά όπως και οι περισσότερες επιχειρήσεις. Προσωπικά προσπαθώ καθημερινά να γεμίζω το χρόνο μου, δεν παρακολουθώ τις ειδήσεις, ασκούμαι, μαγειρεύω και γενικά εκμεταλλεύομαι όλο μου το χρόνο κοντά στο γιο μου Απόλλωνα. Παρά τα κακά της παγκόσμιας πανδημίας, για μένα το 2020 ήταν μια πολύ ξεχωριστή χρόνια.

  • Τι προβλήματα έχει δημιουργήσει η πανδημία στη δική σου καθημερινότητα;

Τα προβλήματα της πανδημίας στη δική μου καθημερινότητα έχουν να κάνουν αρκετά με τη δουλειά μου, καθώς πολλές παραγωγές σταματήσαν, τα κάστινγκ πια γίνονται με πολύ διαφορετικό τρόπο και γενικότερα ο φόρτος εργασίας έχει μειωθεί στο μέγιστο.

Επίσης το γεγονός ότι δεν μπορεί κανείς να ταξιδέψει με την ίδια ευκολία που ταξίδευε στο παρελθόν, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Θεωρώ τον εαυτό μου πολίτη του κόσμου και τα ταξίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αλλά και της δουλειάς μου. Κάτι που μου λείπει αφάνταστα στην καθημερινότητα μου, είναι η έλλειψη των εκφραστικών μέσων των προσώπων των ανθρώπων. Θεωρώ ότι ίσως να έχει και αρνητικό αντίκτυπο στα επόμενα χρόνια .

  • Όταν αποφάσισες να φύγεις από την Ελλάδα και να κυνηγήσεις το όνειρό σου στο LA, είχες μόλις ολοκληρώσει ένα πολύ πετυχημένο σίριαλ, την Λόλα και η καριέρα σου απογειωνόταν. Πόσο εύκολο ήταν να τα αφήσεις όλα πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή;

Έφυγα από την Ελλάδα με προορισμό στο LA με σκοπό να επιστρέψω μετά από 6 μήνες. Ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου και τα μάτια μου σε νέους υποκριτικούς ορίζοντες. Και ποτέ μα ποτέ δε σκέφτηκα ότι πάω στο LA για να γίνω ο επόμενος Brad Pitt ή για να κάνω μια καινούργια αρχή. Για μένα το ταξίδι στο LA ήταν η φυσική συνέχεια στην καριέρα μου αλλά και στη ζωή μου. Θεώρησα ότι για να γίνω καλύτερος ηθοποιός, θα έπρεπε να επενδύσω σε μένα. Να κάνω μαθήματα υποκριτικής σε μια ξένη γλώσσα, να πάω σε ακροάσεις και να μην κλείσω τη δουλειά, να βρίσκομαι σε μια πόλη όπου στον κλάδο της υποκριτικής, ο ουρανός είναι το όριο. Η επένδυση που κάνω σε μένα, είναι μακροχρόνια αλλά ήδη νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου να έρθω στο LA. Πιστεύω ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ατρόμητα πλάσματα. Το όνειρο και το άγνωστο μας τροφοδοτούν. Και αυτό ακολούθησα. Το όνειρό μου και το άγνωστό μου.

  • Βίωσες δυσκολίες στην Αμερική; Πώς είναι η ζωή σου από την πρώτη μέρα που πήγες μέχρι και σήμερα;

Φυσικά και βίωσα δυσκολίες.

Φυσικά και βίωσα δυσκολίες από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο LA. Ερχόμενος από μια πολύ γεμάτη καριέρα 14 ετών στην Ελλάδα, μου ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ σε μια νέα πραγματικότητα με ελάχιστες ακροάσεις, χωρίς καμία δικτύωση και χωρίς φίλους. Σε μια χαοτική πόλη όπως το LA, ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει τεράστιο ρόλο καθώς ο ανταγωνισμός είναι στο ζενίθ και μπορείς πολύ εύκολα να αναλωθείς δεξιά και αριστερά, να απογοητευτείς και στο τέλος να τα παρατήσεις και να επιστρέψεις στην χώρα σου ή στην πόλη σου. Όταν είσαι νέος ηθοποιός στο LA, έχεις πολύ δουλειά να κάνεις. Ξεκινώντας από τα μαθήματα υποκριτικής, μέχρι μαθήματα προφοράς, μέχρι προπονήσεις μέχρι, μέχρι μέχρι. Στην πορεία καταλαβαίνεις, ότι για να κλείσεις δουλειές σε αυτή τη πόλη, θα πρέπει και να είσαι τυχερός και να έχεις γνωριμίες και να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, αλλά και πάνω απ’ ολα να είσαι πολύ καλός ηθοποιός, έτοιμος τη στιγμή που θα σου δοθεί η ευκαιρία. Σίγουρα όλα τα παραπάνω ακούγονται υπερβολικά και μακρινά σε κάποιον που έχει ήδη μια στρωμένη καριέρα όπως είχα κι εγώ. Εξάλλου αυτή ήταν και η αντίδραση πολλών συναδέλφων όταν το 2009 αποφάσισα να φύγω. Οι περισσότεροι μου είπαν "έλα μωρέ, πού θα πας τώρα εκεί, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, δε σε ξέρει κανείς. Εδώ έχεις δουλειά και καριέρα ". Όμως το άγνωστο πάντα με τράβαγε σαν μαγνήτης. Και πάντα πίστευα ότι στη ζωή υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείς να διαλέξεις. Το πιο σωστό όμως είναι αυτό που ΑΝ το διαλέξεις, οι φόβοι σου μεγαλώνουν. Σε αυτό το χωροχρόνο, έξω από την "σιγουριά και την ασφάλεια "σου, και με τον "φόβο" να σε κυριεύει, πιστεύω μπορείς να καταφέρεις σπουδαία πράγματα.

  • Η πανδημία έχει φέρει νέα δεδομένα και στη δική σας δουλειά. Ένα από αυτά είναι και η προβολή θεατρικών παραστάσεων σε online streaming. Πώς σου φαίνεται αυτό;

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ζωντανή ενέργεια του θεάτρου. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτό που νιώθει ο θεατής την ώρα που παρακολουθεί μια ζωντανή παράσταση και λαμβάνει μηνύματα και ενέργεια πάνω απτή σκηνή. Σίγουρα όμως η τεχνολογία, έστω και από το σπίτι μας, μας τροφοδοτεί με μικρό δόσεις συναισθημάτων όταν παρακολουθούμε μια παράσταση στην οθόνη μας. Κάτι πολύ σημαντικό στις εποχές που ζούμε, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φοβισμένοι από την πανδημία. Μια παράσταση στην οθόνη μας μπορεί να μας προκαλέσει ελπίδα και αισιοδοξία, μπορεί να μας κάνει να ταυτιστούμε και να σκεφτούμε καλύτερα ποιο θα είναι το μέλλον μας από εδώ και πέρα. Το θέατρο ακόμα και μαγνητοσκοπημένο έχει τεράστια δύναμη. Έχει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και λύσεις σε πολλά προβλήματα. Γι’ αυτο και δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ τέτοιες ευκαιρίες να παρακολουθήσουμε μια παράσταση.

  • Γνωρίζουμε ότι και μια παράσταση που συμμετείχες εσύ και συγκεκριμένα η παράσταση «Με τη σιωπή» με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα προβληθεί μέσα από το viva.gr. Μίλησέ μας λίγο για τον ρόλο σου.

Ο Ραμόν, ο ρόλος που υποδύομαι, είναι ένας ήρωας που παλεύει με τους δαίμονες του. Χρεωκοπημένος από τα χρήματα που του άφησε η πρώην γυναίκα του πριν πεθάνει, ζει μέσα στη δικη του πραγματικότητα, μια πραγματικότητα βουτηγμένη στο αλκοόλ και την λαγνεία. Μόνη του σανίδα σωτηρίας,τα κρυμμένα χρήματα της κουνιάδας του Ελισέας. Ο Ραμόν είναι ένας ήρωας καθόλα επίκαιρος, καθώς έχει να παλέψει με πολλά εμπόδια και κυρια χαρακτηριστικά του είναι η απληστία και η λαχτάρα για εξουσία. Η ταύτιση μου με το ρόλο ήταν πολυ μεγάλη καθώς ο Ραμόν έχει πολλά κοινά με τον πατέρα μου, πολλά εμπόδια αλλά και επιτεύγματα τα οποία είναι υψηλά. Ένας ρόλος πρόκληση για μένα, ένας ρόλος που με έμαθε και μου έδωσε πολλά.

  • Κλείνοντας, τι θα ήθελες να σου φέρει το 2021 και τι σχέδια κάνεις για το μέλλον;


Τα σχέδια που κάνω για το 2021 έχουν να κάνουν με την πανδημία που ζούμε, με τη σκληρή καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και με την δικη μου προσωπική εξέλιξη σαν πατέρας πια ενός παιδιού. Εύχομαι αυτη η χρονιά να μας φέρει υγεία, γαλήνη και ισορροπία, εύχομαι να πετάξουμε τις μάσκες και να αγκαλιάσουμε και να φιλήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς δισταγμό. Εύχομαι να μπορούμε να ταξιδεύουμε με άνεση και να μπορούμε να εξελισσόμαστε. Εύχομαι να συμβούν όλα τα κλισέ που συνήθως ευχόμαστε, παγκόσμια υγεία, ειρήνη και αγάπη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved