Κώστας Τσουρός: H «ροζ» πρόταση για τα… πόδια του
Showbiz

Κώστας Τσουρός: H «ροζ» πρόταση για τα… πόδια του

Είναι ωραίος, πετυχημένος και τον τελευταίο καιρό αυξάνονται κατά πολύ οι followers του στο Instagram!

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό που εκτός από πολλά ερωτικά μηνύματα, καθώς έχει μεγάλο σουξέ στο γυναικείο φύλλο, δέχεται και… περίεργα μηνύματα!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της On Time και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο δημοσιογράφος που βλέπουμε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μαζί με την Ναταλία Γερμανού, δέχτηκε πρόταση από άγνωστο προφίλ για τα… πόδια του!!!

Ναι, όπως αποκάλυψε πηγή από το στενό του περιβάλλον, ο γοητευτικός παρουσιαστής έπεσε από τα σύννεφα όταν του πρότειναν 200 ευρώ για… ποδολαγνεία καθώς έχουν ξετρελαθεί με τα πόδια του και τις πατούσες του.


Για όσους δεν γνωρίζουν η εμμονή κάποιων ανδρών αλλά και γυναικών με την γυναικεία πατούσα συνιστά μία σεξουαλική διαταραχή που ονομάζεται ποδολαγνεία.

Φυσικά ο ίδιος δεν απάντησε καν στο μήνυμα ενώ το μόνο που του προκαλεί είναι γέλιο αλλά και ανησυχία ταυτόχρονα για το πόσο μπορεί κάποιοι να ξεφύγουν στα social media. Σε ό, τι αφορά τον προσωπικό του λογαριασμό, ανεβάζει φωτογραφίες που αναστατώνουν αφού χωρίς να είναι γυμνός ξέρει πως να στήνεται σέξι τον φακό. Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Κώστας Τσουρός δηλώνει μόνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved