Η Μαρία Σολωμού για την προσωπική της ζωή: «Τώρα δεν είμαι ερωτευμένη»!
Showbiz

Η Μαρία Σολωμού για την προσωπική της ζωή: «Τώρα δεν είμαι ερωτευμένη»!

H Μαρία Σολωμού σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή!

H Μαρία Σολωμού είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός, όμως φέτος μπαί­νει στα σπίτια μας ως παρουσιάστρια, αφού συγκατοικεί τηλεοπτικά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατε­ρίνα Ζαρίφη στο Mega και είναι μία από τις Roomies. Οι τρεις τους κάθε Σάββατο και Κυ­ριακή στις 16.00 μας καλωσορί­ζουν στο σπίτι τους, που έχει... γείτονες όλους εμάς. Η πανέμορφη ηθοποιός μιλά για τον έρωτα, την καραντίνα, αλλά και το... νέο της σπίτι.

«Η συγκατοίκη­ση μου αρέσει γενικά. Είναι ένα - εφηβικό όνειρο, πάντα την ήθε­λα, αρκεί η καθεμιά να έχει το δω­μάτιο της», δηλώνει η γοητευτική ηθοποιός και εξηγεί ποια ενότητα της αρέσει περισσότερο στην εκπο­μπή. «Αυτό που ξεχωρίζω είναι που μπαίνει η καθεμιά στο δωμάτιο και σχολιάζουμε, ψιλοθάβουμε η μια την άλλη... Αυτό εμπεριέχει και ένα κομμάτι μυθοπλασίας και μου αρέ­σει πολύ», δηλώνει η Μαρία Σολω­μού. Τα νούμερα δεν την αφορούν, αφού πάνω από όλα θέλει το απο­τέλεσμα να είναι καλό, αλλά και η ίδια να νιώθει ικανοποιημένη.

«H αλήθεια είναι πως ποτέ δεν κοιτώ τα νούμερα. Ναι, τα διαβάζω, ναι, με ενημερώνουν, όμως δεν με ορίζει το πόσο ψηλά είναι η τηλεθέαση. Αυτό που με ορίζει είναι το αποτέλεσμα. Το αν εγώ είμαι ευχαριστημένη. Αυτό με απασχολεί, γιατί, διαφορε­τικά, αν δω μεγάλα νούμερα και το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει, αρχί­ζω να προβληματίζομαι», παραδέ­χεται. Στο σπίτι των «Roomies» κά­νουν πολλά. Όμως πόσα από αυτά η ίδια η Μαρία Σολωμού τα κάνει και στο δικό της σπίτι;

«Κάποια δεν τα αγγίζω καθόλου! Όπως το να μα­γειρεύω. Ό,τι δεν σε ενδιαφέρει δεν το ακουμπάς καν! Γυμναστική κάνω συμφωνούν στα πάντα. «Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες και αυτή είναι η πλάκα. Ωστόσο το ωραίο εί­ναι πως και οι τρεις συμφωνούμε πως διαφωνούμε. Αν και διαφορε­τικές προσωπικότητες, είμαστε συγ­χρονισμένες, εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Καμία δεν προσπα­θεί να επιβάλλει αυτό που νομίζει. Η καθεμιά από εμάς έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη της», εξηγεί. Πόσο την έχει αλλάξει η δεύτερη καραντίνα; «Νομίζω ότι με έχει βο­λέψει.

Μου έχει δώσει χρόνο για μένα, για να κάνω πράγματα που δεν έκανα ή δεν προλάβαινα να κάνω. Η καραντίνα μας έφερε αντι­μέτωπους με τον εαυτό μας, ωστό­σο δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε τον πυρήνα μου», παραδέχεται. Κεφάλαιο «έρωτας»: Στη ζωή της παίζει σημαντικό ρόλο; «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, είναι ενέργεια για τη ζωή. Κάποτε πίστευα πως αν δεν ήμουν ερωτευμένη δεν θα μπο­ρούσα να λειτουργήσω, αλλά μια χαρά λειτουργώ και τώρα που δεν είμαι! Ο έρωτας βέβαια είναι δύσκο­λος, αλλά πολύ σημαντικός», κατα­λήγει η ταλαντούχα ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved