Δεν έχει κουνήσει βήμα από την Κόρινθο ο Ψωμόπουλος
Showbiz

Δεν έχει κουνήσει βήμα από την Κόρινθο ο Ψωμόπουλος

Με έκπληξη είδαμε σήμερα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σενάρια που θέλουν τον Χρήστο Ψωμόπουλο να έχει μεταφερθεί στο ΝΝΑ, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και να νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο από τον οποίο είχαν αφαιρεθεί ακόμη και οι καθρέφτες από το μπάνιο. Η συγκεκριμένη φήμη απέχει από την πραγματικότητα… όσο η γη από το φεγγάρι.

Καθώς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πέραν πάσης αμφιβολίας πως, από την ημέρα του εγκλεισμού του στις στρατιωτικές φυλακές της Κορίνθου, ο Χρήστος Ψωμόπουλος δεν έχει μετακινηθεί από εκεί ούτε ώρα.
Όσο για την ψυχολογική του κατάσταση, είναι καλύτερη από ποτέ. Όπως όλοι οι έγκλειστοι των φυλακών, επικοινωνεί με τον δικηγόρο του και με τηλεκάρτες, καθώς φυσικά δεν επιτρέπεται να έχει τηλέφωνο, επικοινωνεί τακτικά και με λίγους, στενούς φίλους.
Συμμετέχει κανονικά στις «αγγαρείες» της φυλακής, μαγειρεύει (υποχρεωτική εργασία στα μαγειρεία), διαβάζει, και περνάει τον χρόνο του όσο καλύτερα μπορεί, δεδομένων των συνθηκών. Όσο για την συμπεριφορά του, δεν έχει προκαλέσει ποτέ εντάσεις.
Καθώς το επισκεπτήριο δεν επιτρέπεται σε μη συγγενικά πρόσωπα, δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το κελί του δεν έχει καθρέπτες! Καθώς όμως επικοινωνεί μαζί μας λόγω προσωπικής σχέσης τακτικά, μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι έχει σώας τας φρένας και πολύ καλή διάθεση, πάντα φυσικά δεδομένων των συνθηκών. Και φυσικά διατηρεί την ψυχραιμία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved