Βάσια Τριφύλλη: Η βαθιά εξομολόγηση για τον καρκίνο και τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: Η βαθιά εξομολόγηση για τον καρκίνο και τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες

Βάσια Τριφύλλη: Η γνωστή ηθοποιός θυμάται τις πιο έντονες στιγμές της προσωπικής της ζωής.

Η Βάσια Τριφύλλη, τα τελευταία χρόνια μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες της ζωής της, αλλά και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα που πέρασε με την υγεία της, αλλά και στη γυναίκα που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. ο λόγος για την Βερόνικα, την οποία η ηθοποιός την βλέπει πλέον και σαν κόρη της.

«Σιγά σιγά η σχέση μας μεταλλάχθηκε και εξελίχθηκε σε οικογενειακή. Μπορεί να μην κατάφερα να την υιοθετήσω, αλλά για εμένα η Βερόνικα είναι η κόρη που δεν έχω. Ζει γύρω στα 30 χρόνια μαζί μου, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει τι γράφουν τα χαρτιά. Η Βερόνικα έχει ζήσει πιο πολύ μαζί μου, παρά με τους βιολογικούς της γονείς», αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βερόνικα έφτασε στην Ελλάδα το 1996 με τα πόδια από τη Ρουμανία. Ύστερα από πέντε μέρες «κρυφτό» με την αστυνομία και 700 μάρκα σε έναν άνθρωπο που ήξερε τη διαδρομή για την είσοδο στη χώρα μας, κατάφερε να φτάσει στο Πολύκαστρο, από εκεί στη Θεσσαλονίκη και τέλος στην Αθήνα, όπου και συναντήθηκε με την ηθοποιό.

Οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες και η μάχη της με τον καρκίνο...


«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο. Τότε ήμουν 35 χρόνων, ηλικία κατά την οποία μια γυναίκα ονειρεύεται να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν το πίστεψα ποτέ. Ο άνθρωπος πάντα ζει με την ελπίδα. Έτσι κι εγώ έλεγα πάντα ότι κάτι θα γίνει και θα καταφέρω να γίνω μητέρα. Και τελικά αυτό που έγινε ήταν η… Βερόνικα».

Η Βάσια Τριφύλλη δεν ζούσε με το άγχος ότι ο καρκίνος θα επιστρέψει: «Είχα πει στον εαυτό μου πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και είχα πάρει απόφαση πως αν μου μένει λίγος καιρός για να ζήσω, θα τον ζήσω. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά συνέβαιναν σε μια περίοδο που γνώρισα μεγάλη επιτυχία και είχα τόσο πολλή δουλειά, που δεν προλάβαινα ούτε να σκεφτώ ότι έχω πρόβλημα. Με θυμάμαι να λιποθυμώ από την κούραση και την εξάντληση στο Ραντεβού στα τυφλά και να σηκώνομαι να συνεχίζω σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Διότι την εποχή του παιχνιδιού η αρρώστια ήταν στο φόρτε της και έκανα ακτινοβολίες για να την αντιμετωπίσω.


Πριν από τα 35 της χρόνια, η Βάσια Τριφύλλη είχε μείνει δύο φορές έγκυος. Τη μία φορά έκανε άμβλωση, γιατί οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες ώστε να φέρει ένα παιδί στον κόσμο και την άλλη απέβαλε.

Η ηθοποιός εξομολογείται...

«Δεν το μετάνιωσα. Δούλευα ασταμάτητα εκείνα τα χρόνια, δεν προλάβαινα ούτε να επεξεργαστώ αυτό που μου συνέβαινε», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη στο περιοδικό OK!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved