Πάριος: Δώρισε τα έσοδα του cd του για την αγορά δύο κρεβατιών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μεταξά
Showbiz

Πάριος: Δώρισε τα έσοδα του cd του για την αγορά δύο κρεβατιών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μεταξά

Τα έσοδα του τελευταίου του διπλού cd αποφάσισε να δωρίσει ο Γιάννης Πάριος για την αγορά δύο κρεβατιών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μεταξά.

Για μια ακόμη φορά ο σπουδαίος μας τραγουδοποιός, έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του με μια κίνηση συμπαράστασης στη δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι βιώνουμε.

«Η αλήθεια είναι ότι του έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και λόγω νησιού... ❤️
(θα ακολουθήσει και το επίσημο δελτίο τύπου)


Με τον «απόλυτο» Γιάννη Πάριο κατά την υποδοχή του στο Νοσοκομείο Μεταξά‼️🏥📸
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της δωρεάς κρεβατιών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά, με την οποία απόδειξε για ακόμη μια φορά, ότι δεν είναι απλά ο τραγουδιστής του έρωτα, αλλά ο Άνθρωπος της πραγματικής αγάπης προς το συνάνθρωπο‼️
Τον ευχαριστούμε θερμά‼️🙏🏻», έγραψε στο facebook του ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου, Σαράντος Ευσταθόπουλος.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου παρουσία του κυρίου Γιάννη Πάριου, της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα - Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη Παπαδάτου - Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του κυρίου Βαγγέλη Σπάρταλη - Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του κυρίου Χαράλαμπου Τουμπέκη - Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και χαιρετίζουμε την χειρονομία όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved