Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Στα διαλείμματα υποδυόμουν τη Βουγιουκλάκη»
Showbiz

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Στα διαλείμματα υποδυόμουν τη Βουγιουκλάκη»

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια

Για την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή με την οικογένειά της, μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα ξεχάσει ποτέ τα νεανικά της χρόνια αλλά και τη μεγάλη της αγάπη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη..

Πώς βιώνετε όλη αυτή την κατάσταση με τον κορονοϊό και πώς ήταν οι φετινές γιορτές για εσάς;

Όπως όλος ο κόσμος… Στο πρώτο κύμα ήμουν ανυποψίαστη και με υπομονή και αντοχές καλές.

Στο δεύτερο έχω κλονιστεί και φυσικά έχω συγκλονιστεί με αυτά που ζει όλη η ανθρωπότητα, ανησυχώντας για το πόσο θα κρατήσει η πανδημία, με πόσες ακόμα απώλειες, με πολλά ερωτήματα ως προς το κατά ποσόν θα λυθεί το πρόβλημα με το εμβόλιο, όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι τους επιστήμονες, αλλά γιατί ο εχθρός εξακολουθεί να μεταλλάσσεται, είναι άγνωστος, οπότε είμαστε σε πειραματικό στάδιο, αλλά και σε ένα αδιέξοδο που δεν μας αφήνει περιθώρια ούτε άλλες λύσεις ελπίδας. Η χώρα μας κάνει τεράστιο αγώνα κι εμείς πρέπει να πειθαρχήσουμε.

Έτσι θα σεβαστούμε τον εαυτό μας, τον πλησίον μας, τον απέναντί μας, την κοινωνία μας. Αυτό προσπαθώ κι εγώ. Την περίοδο καραντίνας την περνάω στο κτήμα μας με τον άνδρα μου, μια αδέσποτη, φοβική σκυλίτσα, που πλέον δεν είναι αδέσποτη και έχει στειρωθεί! Γέννησε 11 σκυλάκια στο πρώτο κύμα και άλλα 11 στο δεύτερο κύμα. Ασχολήθηκα πολύ να βοηθήσω μάνα και κουταβάκια, και αυτή τη στιγμή και τα 22 βρίσκονται σε υπέροχες οικογένειες, που κρατάω επαφή μαζί τους και είναι υγιέστατα. Είκοσι δύο ψυχούλες! Συγκίνηση… Είμαι υπερβολικά φιλόζωη, λέει ο άνδρας μου, εγώ θα πω ότι αξίζει να παλεύεις γι’ αυτά.

Πώς θυμόσαστε τα παιδικά σας χρόνια και πότε αποφασίσατε ότι θα γίνετε τραγουδίστρια;

Ήμουν πολύ μικρή όταν άρχισα να λέω κάποια τραγουδάκια που άκουγα, με πρώτο «Το μαντίλι μου», «Κάτω στον γιαλό», «Μαντουβάλα, αγάπη γλυκιά μου», κι όταν πήγα σχολείο βρήκα το πρώτο κοινό μου, τους συμμαθητές μου. Στο διάλειμμα υποδυόμουν τη Βουγιουκλάκη, ενώ στις εκδρομές το πράγμα αγρίεψε… Χα! Χα!Χα! Ανέβαινα στο τραπέζι (πίστα) και άρπαζα από τασάκι μέχρι σπιρτόκουτο (μικρόφωνο) και δώσ’ του! Στο γυμνάσιο η καθηγήτρια έλεγε στα παιδιά να είναι φρόνιμα και αν τελειώσουν νωρίτερα μέχρι το διάλειμμα, θα τους τραγουδήσει η Βασιλίτσα (το χαϊδευτικό μου).Έντεκα ετών η μαμά μου και η θεία μου με πήγαν στα ταλέντα του Οικονομίδη. Στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας και εγώ επάνω σε καρέκλα να ερμηνεύω το «Έκλαψα χτες». Ενθουσιάζεται ο Οικονομίδης και με παρουσιάζει στο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, ως μικρή, αλλά μεγάλη του αποκάλυψη. Από εκεί με πήγαν σε φεστιβάλ, βγήκα πρώτη, πήγα σε σχολή μουσικής, έδωσα εξετάσεις στη ραδιοφωνία και πέρασα με την πρώτη.

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών σας; Στήριξαν την επιλογή σας;

Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου. Πιο πολύ η μαμά μου, η οποία είχε υπέροχη φωνή, πού να τολμήσει να πει ότι ήθελε να γίνει όμως τραγουδίστρια τότε. Ο μπαμπάς φοβόταν μην πέσουν οι βαθμοί μου στο σχολείο και δεν ήθελε πολλά πολλά με το τραγούδι, στην πορεία έγινε όμως φανατικός θαυμαστής μου!

ΠΗΓΗ: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved