Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και η δημόσια εξομολόγηση!
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και η δημόσια εξομολόγηση!

Η Ρούλα Κορομηλά ανάρτησε μια φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή μέσα από την οποία της έκανε μια άκρως γλυκιά δημόσια εξομολόγηση!

Η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παλιά με την Καίτη Γαρμπή, όπου τότε είχε επισκεφτεί το καμαρίνι της.

Η Καίτη Γαρμπή με την Ρούλα Κορομηλά έχουν ζήσει πολλές τηλεοπτικές εμπειρίες και στιγμές μαζί και μια από αυτές μοιράστηκε σήμερα η παρουσιάστρια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αχ! Βρήκα αυτή την φωτό με την πανέμορφη κ αγαπημένη μου Καίτη. Είμαστε κούκλες εδώ και εννοείται πως την ανεβαζωωωω. Είχα πάει να την ακούσω και βεβαίως βγάλαμε και τις φωτογραφίες μας. Love u πάντα Καιτούλα μας. Ξέρεις εσύ πόσο! Θυμίζω στους νεότερους, πως με την Καίτη έχουμε κάνει πολλαααα και βεβαίως έχουμε πει μαζί και τον «καφέ»! Αααα! Σορυυυυ! Λατρεύω και τον Διονύση μου! Ξέρει κ αυτός πόσο τον αγαπώ»

Η Ρούλα Κορομηλά μοιράζεται συχνά πολλές στιγμές της από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή με τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved