Ελένη Φουρέιρα: Ο κουμπάρος της αποκαλύπτει τα πάντα για τις φήμες του γάμου με τον Μποτία!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Ο κουμπάρος της αποκαλύπτει τα πάντα για τις φήμες του γάμου με τον Μποτία!

H Ελένη Φουρέιρα παντρεύεται τον Αλμπέρτο Μποτία σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες, 13 Ιανουαρίου η εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Η κάμερα της εκπομπής, Στη Φωλιά των Κου Κου, και ο Αρτ συνάντησαν τον κουμπάρο της και μακιγιέρ της Ελένης Φουρέιρα, Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος απάντησε όταν ρωτήθηκε για τις φήμες γάμου της τραγουδίστριας!

Ο Παντελής Τουτουντζής είπε: «Θα σου πω την αλήθεια. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τα πάντα για την Ελένη. Κάτι τέτοιο όχι. Όμως η Ελένη είναι τόσο απρόβλεπτη, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο μέσα στη μέρα και να το μάθω. Δεν γνωρίζω. Η Ελένη μου έχει βαφτίσει τα παιδιά. Αν μου το ζητήσει τότε σίγουρα θα την πάντρευα. Θα σου πω κάτι πιο πικάντικο για αυτή τη σχέση. Όταν είχε έρθει αυτό το αγόρι σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν η Ελένη, είχα ανέβει στο καμαρίνι ημιλιπόθυμος και της λέω “Τι κούκλος είναι αυτός Θεε μου”. Ο ενθουσιασμός μου για την ομορφιά του τους έφερε κοντά.»!

Και πρόσθεσε: «Τους αγαπάω και τους λατρεύω και τους δύο ξεχωριστά και τους δύο μαζί. Υπέροχα παιδιά. Πολλοί σύγχρονοι άνθρωποι, εργατικοί και πιστοί στους ανθρώπους γύρω τους. Αν ισχύει η πρόταση γάμου δεν με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η Ελένη είναι ένα λατρεμένο πλάσμα και βρίσκεται σε μια πολύ ώριμη φάση της ζωής της. Είναι γεμάτη. Αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά, η Ελένη τα λατρεύει και τα δικά μου τη λατρεύουν. Τους κάνει συνέχεια δώρα. Εννοείται πως θα τη βάφω και στο House of Fame. Είμαι πάντα δίπλα της»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved