Battle of the couples: Η Σάσα Σταμάτη σε ρόλο - έκπληξη στο νέο ριάλιτι του Alpha
Showbiz

Battle of the couples: Η Σάσα Σταμάτη σε ρόλο - έκπληξη στο νέο ριάλιτι του Alpha

Battle of the couples: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Σε ρόλο έκπληξη η Σάσα Σταμάτη στο Battle of the couples!

12 ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε κάθε είδους δοκιμασία για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη. Σε αυτήν τη διαδρομή θα κάνουν φίλους κι εχθρούς.

Πάντα όμως θα υπάρχει ένα πρόσωπο για να του εκμυστηρευθούν ό,τι τους απασχολεί.Στις εύκολες και στις δύσκολες φάσεις τους.

Αυτό το πρόσωπο, είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που αναλαμβάνει να τους «ξεκλειδώσει» και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια.

«Στην τηλεόραση γίνεται μάχη» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Σάσα. Η μάχη των ζευγαριών έρχεται στον ALPHA.

Όλα όσα θα δούμε στο «Battle of the Couples»

Ο ALPHA συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμα του με ψυχαγωγικά προγράμματα, με τελευταία του συνεργασία με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του φορμάτ «Battle of the Couples» στην ελληνική τηλεόραση.

Στο «Battle of the Couples» θα πρωταγωνιστήσει η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλισ ενώ τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν' αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη.

Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε κανείς χρειάζεται να αναμετρηθεί με την αλήθεια. Κάθε εβδομάδα τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Κάνουν εχθρούς αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ' αυτούς για να προχωρήσουν Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved