Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: «Δυσκολεύτηκα, πιέστηκα και ζορίστηκα πολύ»

Η Φαίη Μαυραγάνη παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» κάθε Σαββατοκύριακο στο ΟPEN.

 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τα συναισθήματα της καθώς η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα για όγδοη φορά, ενώ ανέφερε την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη τηλεοπτική στιγμή της.

Το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στην όγδοη χρονιά του στον τηλεοπτικό αέρα έχει αγαπηθεί πραγματικά από το κοινό και κυριαρχεί άνετα στα νούμερα της τηλεθέασης. Τα συναισθήματα σου;

Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Δικαιώνονται οι κόποι μας και η καθημερινή προσπάθεια αρκετών χρόνων. Κάθε εκπομπή είναι μια καινούργια μάχη. Δίνουμε τον αγώνα μας κάθε εβδομάδα. Ό,τι και αν κατακτάς, είτε σε επίπεδο χρονιάς είτε σε επίπεδο μήνα, υπάρχει ως προίκα. Μηδενίζεται παράλληλα όμως στην επόμενη εκπομπή. Εκεί φορτώνεις ξανά καύσιμα και ξεκινάς για το ταξίδι.

Η αλήθεια είναι πως επιβίωσες μέσα από τεράστιες δυσκολίες στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου αν σκεφτούμε ότι ξεκίνησες το πρόγραμμα με μόλις δύο δημοσιογράφους;

Μέσα στην οικονομική κρίση και στα μνημόνια, αναγκαστήκαμε όλοι να αλλάξουμε τα δεδομένα μας και να στήσουμε καινούργια πράγματα με τα περιορισμένα μέσα εκείνης της περιόδου. Δουλεύαμε ακατάπαυστα, παρά τις πολύ δύσκολες -σχεδόν σπαρτιάτικες- συνθήκες. Κατακτήσαμε τους στόχους μας με πολλή δουλειά.

Ποια είναι η πιο δύσκολη τηλεοπτικά στιγμή σου και ποια αντίστοιχα η πιο όμορφη;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία. Πολλά πράγματα δεν τα θυμάμαι πια. Περνώντας τα χρόνια, ξεχνώ. Σίγουρα υπάρχει μέσα μου η αίσθηση της πολύ μεγάλης δυσκολίας όταν ξεκίνησα στη δημοσιογραφία. Ο χώρος, οι άνθρωποι δοκιμάζουν κάθε νέο παιδί για να δουν τις αντοχές του. Νομίζω ότι έτσι γίνεται και σήμερα. Στα πρώτα μου βήματα δυσκολεύτηκα, πιέστηκα και ζορίστηκα πολύ. Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι αδικούμαι. Ενώ έκανα πράγματα και προχωρούσα, ένιωθα ότι αντί να βαδίζω μπροστά για το επόμενο στάδιο πήγαινα πίσω. Το πιο δύσκολο κομμάτι επαγγελματικά θα έλεγα ότι ήταν τα πρώτα χρόνια μου ως ελεύθερη ρεπόρτερ.

Είναι σοκαριστικό ότι έχεις βιώσει τέσσερις φορεί σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι -όχι μόνο γυναίκες, αλλά και άντρες ενδεχομένως- που κάποια στιγμή της καριέρας τους δεν έχουν νιώσει μιας τέτοιας μορφής πίεση από κάποιον ανώτερο τους στη δουλειά, Οπότε αυτή η κουβέντα νομίζω ότι πλέον δεν έχει και νόημα, με την έννοια ότι, λίγο ως πολύ, ο περισσότερος κόσμος στην επαγγελματική του ζωή το έχει αντιμετωπίσει, είπε στο 7 Μέρες TV.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved