Φαίη Μαυραγάνη: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός τον Νίκο»
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός τον Νίκο»

Η Φαίη Μαυραγάνη εκτός από επιτυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι σύζυγος και μητέρα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση, για την παλαιότερη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να βρεθεί ξανά επαγγελματικά στο πλευρό του αγαπημένου της.

Σε κάθε συνέντευξη σου διακρίνω την αγάπη και το θαυμασμό με τον οποίο μιλάς για τον Νίκο Μάνεση. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για ένα ζευγάρι από το να εκφράζει ακόμα και δημόσια τα συναισθήματα του.

Η βασική τύχη δύο ανθρώπων είναι να πορεύονται όμορφα μαζί. Να βρει ο ένας τον ταίρι του στο πρόσωπο του άλλου. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν προσπάθεια. Θέλει αγώνα και από τις δύο πλευρές για να κρατήσεις μια σχέση ζωντανή. Τίποτα δεν χαρίζεται και δεν αφήνεται στην τύχη. Έπειτα από δεκαεννιά χρόνια κοινής ζωής έχω όλους τους λόγους της γης να ευχαριστώ τον Νίκο που υπάρχει στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός αυτό το δώρο.

Μια από τις ιδιαιτερότητες της κοινής τηλεοπτικής σας πορείας με τον Νίκο Μάνεση στα τρία έτη του «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 είναι πως στις αρχές κανείς δεν γνώριζε ότι ήσασταν ζευγάρι.

Ναι. Τους πρώτους μήνες δεν το ήξερε κανείς. Νομίζω πως το πρώτο διάστημα μιας σχέσης κανείς δεν το φωνάζει. Όταν μας πρότειναν την εκπομπή, είχαμε κλείσει ήδη ένα χρόνο μαζί και ήμουν έγκυος στην κόρη μας Λυδία. Ήταν μια όμορφη περίοδος. Δίπλα στον Νίκο έμαθα πράγματα. Ήταν σχολείο! Εγώ ήμουν άνθρωπος των ειδήσεων, πιο κουμπωμένη και περιχαρακωμένη.

Θα ήθελες αν το φέρουν οι συγκυρίες, να συνεργαστείτε ξανά;

Βεβαίως. Γιατί όχι!

Φαντάζομαι ότι σας το έχουν προτείνει αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

Είναι αλήθεια αυτό. Μας το έχουν προτείνει. Κάποιες φορές είχα εγώ συμβόλαιο σε ισχύ, άλλες πάλι ο Νίκος και δεν προχώρησε. Θα δούμε. Μπορεί να συμβεί στο μέλλον, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved