«Όταν έφτανε η ώρα να με δω στην τηλεόραση, με έπιανε άγχος»
Showbiz

«Όταν έφτανε η ώρα να με δω στην τηλεόραση, με έπιανε άγχος»

Δες ποια ηθοποιός από σειρά του ANT1 έκανε την παραπάνω δήλωση...

Mία νέα ηθοποιός στον πρώτο της ουσιαστικά τηλεοπτικό ρόλο κατάφερε να κάνει εντύπωση με το «Παρουσιάστε».

Η Θάλεια Σταματέλου μίλησε για το πως βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, για όσα της έχουν λείψει στο δεύτερο lockdown και αν είχε κανονίσει να κάνει θέατρο.

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

Παρατηρώ τι μπορώ να διορθώσω και τι όχι. Στην αρχή δυσκολευόμουν να το απολαύσω. Όταν έφτανε η ώρα να με δω, με έπιανε άγχος. Τώρα τελευταία έχω χαλαρώσει και απολαμβάνω περισσότερο τα επεισόδια.

Τι σου έλειψε στο δεύτερο lockdown;

Λόγω του ότι έχω τα γυρίσματα, περνάω αυτή την κατάσταση πολύ πιο εύκολα από ό,τι την πρώτη φορά, που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι από το πρωί ως το βράδυ. Μου έχουν λείψει ωστόσο αρκετά πράγματα: οι βόλτες έξω για καφέ ή φαγητό με φίλους, το σινεμά πάρα πολύ και πάνω από όλα το θέατρο.

Είχες κανονίσει να κάνεις και θέατρο;

Ναι, ήταν στο πρόγραμμα κάποιες παραγωγές που δεν έγιναν τελικά. Στο Θέατρο Πορεία ανεβάσαμε κάποιες τελευταίες παραστάσεις με το «Γιούγκερμαν» και θα κάναμε και άλλες που αναβλήθηκαν για του χρόνου.

Πώς σου φαίνεται η κίνηση που έκανε ο Δημήτρης Τάρλοου στο Πορεία αλλά και σε άλλα θέατρα, με τις παραστάσεις διαδικτυακά;

Προσωπικά, μου φαίνεται σαν μια καλή λύση για την παρούσα ειδικά κατάσταση. Δεν είναι κάτι που δεν γινόταν πριν, αλλά δεν συνηθιζόταν τόσο πολύ στην Ελλάδα. Το live streaming με όπερες και παραστάσεις γινόταν στο Μέγαρο Μουσικής. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υποκαθιστά το θέατρο, αυτήν τη ζωντανή επικοινωνία ανάμεσα στους θεατές και τους ηθοποιούς, αλλά είναι σίγουρα ένας τρόπος για τους ανθρώπους της επαρχίας να δουν θέατρο. Και ελπίζω να συνεχιστεί και μετά την πανδημία, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved