Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Εκτός εαυτού! Η δημόσια οργή και η απαίτηση στο Instagram!
Showbiz

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Εκτός εαυτού! Η δημόσια οργή και η απαίτηση στο Instagram!

Η Άννα Μαρία ανάρτησε δυο post στις ιστορίες της στο Instagram και ζήτησε βοήθεια από τους θαυμαστές της. Τι συνέβη στη νικήτρια του Big Brother;

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι κοινωνικού πειράματος στον ΣΚΑΪ, όπου ανακηρύχθηκε μεγάλη νικήτρια από τους τηλεθεατές κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η πρώην παίκτρια και δικηγόρος από την Κρήτη, πριν από λίγες ημέρες ανάρτησε δυο posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους θαυμαστές της για κάτι που την ενόχλησε φανερά και μάλιστα πολύ.

Η Άννα Μαρία θέλησε να αναλάβει την διαχείριση της σελίδας στο Facebook με το όνομα “ANNA MARIA OFFICIAL FAN CLUB” και οι άνθρωποι που την έχουν δημιουργήσει της απέρριψαν το αίτημα.

Η Κρητικιά δικηγόρος έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της: «Κόσμε μου επικοινώνησα με την διαχείριση της ομάδας “ANNA MARIA OFFICIAL FAN CLUB” με αίτημα ώστε να αναλάβω την διαχείριση της ομάδας μου και εκείνοι ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ. Εν συνεχεία την μετονόμασαν σε ANNA-MARIA FAN CLUB. Απαιτώ την διαχείριση της ομάδας μου με όλο το αρχείο».

Και η δεύτερη ανάρτηση έγραφε: «Κόσμε μου απαντώ σχετικά για το εάν οι εν λόγω διαχειριστές μου ζήτησαν χρήματα, η απάντηση είναι πως έως και τώρα, όχι. Εγώ απλά απαιτώ την διαχείριση της ομάδας μου σε όλο το αρχείο που εσείς το γεμίσατε με αμέτρητες αφιερώσεις, αποκλειστικά για έμενα.

Μετά από μια σχεδόν μέρα, όμως κατάφερε και πήρε την διαχείριση της εν λόγω ομάδας!

Δείτε τις φωτογραφίες των posts.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved