Μπαλατσινού: Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι και η απέραντη ευγνωμοσύνη!
Showbiz

Μπαλατσινού: Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι και η απέραντη ευγνωμοσύνη!

Εξιτήριο από το μαιευτήριο, πήρε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, η Τζένη Μπαλατσινού με το νεογέννητο γιο της και δίπλα της ήταν ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η Τζένη Μπαλατσινού, χαρίζοντας στον σύζυγό της, Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια το πρώτο του παιδί.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη και ευτυχέστερη περίοδο της ζωής του και απολαμβάνουν τις στιγμές με το νεογέννητο μωρό στο σπίτι τους.

Πριν λίγες ημέρες, φεύγοντας από το νοσοκομείο η παρουσιάστρια είχε δηλώσει φανερά συγκινημένη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κ.ο. Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου!».

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε νέες δηλώσεις και εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη της!

Συγκεκριμένα είπε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς.», σύμφωνα με το Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved