Στέφανος Μιχαήλ: Έχετε δει την πανέμορφη αδελφή του; Θα τα χάσετε!
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Έχετε δει την πανέμορφη αδελφή του; Θα τα χάσετε!

Ο Στέφανος Μιχαήλ που πρωτογνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχημένες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου και συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε στις 8 Λέξεις, είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και ιδιαίτερα με την αδελφή του. 

Ο γνωστός γοητευτικός ηθοποιός από την Κύπρο έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή του Ραφαέλα η οποία επίσης έχει μεγάλη αγάπη για εκείνον.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα. Η Ραφαέλα είναι μικρότερη από τον ηθοποιό και έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά μαζί του. Όμως, επειδή εκείνος είναι ξανθός και εκείνη μελαχρινή, στην πρώτη όψη δεν μοιάζουν και πάρα πολύ.

Τα δύο αδέλφια στέκονται πολύ ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους και μοιράζονται τα πάντα, ακόμα και τώρα που είναι ενήλικες.

Είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και σε κάθε ευκαιρία ο Στέφανος Μιχαήλ εκφράζει δημόσια, μέσω των social media, τη μεγάλη αγάπη που τρέφει στη Ραφαέλα.

Όποτε μάλιστα συναντιούνται κάνουν σαν μικρά παιδιά καθώς αυτό τυχαίνει σπανιότερα από ό,τι και οι δύο θα ήθελαν μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δεν τους επιτρέπουν να περνούν όσο χρόνο θα ήθελαν μαζί.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved