Απίστευτη αποκάλυψη: «Μου ζητάνε να τους κάνω τη μύτη της Μενεγάκη»
Showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη: «Μου ζητάνε να τους κάνω τη μύτη της Μενεγάκη»

Εκτοξεύθηκαν οι πλαστικές επεμβάσεις την περίοδο της καραντίνας αφού αρκετοί διάσημοι και μη βρήκαν την ευκαιρία με την πανδημία του κορονοϊού να διορθώσουν τις ατέλειες που πιστεύουν ότι έχουν στο πρόσωπο ή το σώμα αφού το είδαν σαν ευκαιρία να κάνουν εκείνη την πλαστική που ήθελαν πάντα.

«Αυτή την εποχή όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να "διορθώσουν" τυχόν αισθητικές ατέλειες με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού. Και αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Η δεύτερη χώρα σε αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως Βραζιλία, όπου η πλαστική χειρουργική σημειώνει έκρηξη», λέει χαρακτηριστικά ο δρ Ιωάννης Λύρας.

«Πολλοί εργαζόμενοι ήταν σε αναστολή εργασίας. Αυτό που εμείς παρατηρούμε είναι η ραγδαία αύξηση σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις. Μεσοθεραπεία, φυτικό πίλιγκ, υαλουρονικό, μπότοξ, λέιζερ ρυτίδων και ευρυαγγειών, ελιές, ρινοπλαστική και διάφραγμα αναπνοής, πιο όμορφα χείλη και πιο αρμονικό προφίλ του προσώπου, μέτωπο, ωτοπλαστική, αφαίρεση λίπους από το αντιαισθητικό προγούλι, πιο νεανικός λαιμός, άψογο ντεκολτέ, όμορφο στήθος», εξηγεί και προσθέτει λέγοντας μεταξύ άλλων στα Παραπολιτικά και τη Σπυριδούλα Τριάντου:

«Αρκετές μου λένε πως τους αρέσει πολύ η Ελένη Μενεγάκη και κάθε αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει. Επίσης κατάλληλο πρόσωπο και άψογο θεωρούν αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και της Σταματίνας Τσιμιτσιλή. Εγώ εξετάζω το πρόσωπο που έχω μπροστά μου και ανάλογα με αυτό που βλέπω αλλά και με το πρότυπο που έχει επιλέξει, κάνω το καλύτερο έτσι ώστε να φεύγουν όλες ικανοποιημένες και όχι παραμορφωμένες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved