Παναγιώτης Γιαννάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά του - Δείτε τα παιδιά του!
Showbiz

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά του - Δείτε τα παιδιά του!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την οικογένειά του στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου και είδαμε τα δύο παιδιά του, Κέλλυ και Δημήτρη να μιλούν για εκείνον!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ευγενία 38 χρόνια, έχουν δύο παιδιά και δύο εγγόνια, τη Δανάη και τον Φίλιππο.

Η Κέλλυ Γιαννάκη είπε χαρακτηριστικά για τον πατέρα της: «Αναφερόμαστε σε εκείνον ως coach αλλά για εμάς είναι απλά ο μπαμπάς μας. Το 1987 ήμουν στο γήπεδο. Ο Γκαλης με πήρε και με έβαλε μέσα στο κύπελλο που ήταν γεμάτο σαμπάνια κι έγινα μούσκεμα. Μετά οι πιο έντονες αναμνήσεις είναι από το 2005. Για εμάς όταν είχε αναλάβει αυτό το πόστο, όλοι ζούσαμε σε ρυθμούς Εθνικής. Υπήρχε πάντα ένα βάρος ότι όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρισκόταν στο τιμόνι της Εθνικής, οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές. Ο προπονητής της Γαλλίας είχε πει ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε είναι να κλείσουμε τον Γιαννάκη στα αποδυτήρια».

Ο Δημήτρης Γιαννάκης τόνισε: Για εμάς το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής. Μεγαλώσαμε σε ταβέρνα. Καθόμασταν να φάμε σε ταβέρνα κι εκείνος υπέγραφε αυτόγραφα. Τον έχουν συνδέσει ως άνθρωπο δικό τους. Ήταν το παιδί της γειτονιάς. Δεν έπαιξε μπάσκετ για να βγάλει λεφτά. Δεν υπήρχε μπάσκετ να σου προσφέρει λεφτά. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι υπήρχε τότε ένας άνθρωπος που του είχε στείλει μήνυμα και του έλεγε ευχαριστώ γιατί εξαιτίας σου έβγαλα λεφτά και άνοιξα επιχειρήσεις. Τι είχε κάνει, είχε πάρει αυτόγραφα πάνω σε μπάλες, τις πούλησε, έβγαλε τα πρώτα του λεφτά και άνοιξε επιχείρηση».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε για τη γυναίκα του στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Είμαστε από το 1977 μαζί με τη γυναίκα μου και παντρευτήκαμε γυρνώντας τραυματίας από την Αμερική το 1982. Κλείσαμε 38 χρόνια γάμου. Στις 6 του μηνός είχαμε επέτειο. Φοβερός άνθρωπος, την αγαπώ πολύ, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαδρομή μου. Ήταν δίπλα μου συνεχώς. Δεν ήθελε ποτέ να μου λείψει κάτι και να γίνει βάρος. Προσπαθούσε πάντα να με στηρίξει σε ό,τι αποφάσιζα στην ζωή. Η Ευγενία είναι φοβερός άνθρωπος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω αλλά και σπάνιες φώτο με τα παιδιά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved