Άγριες μέλισσες: Δεν φαντάζεστε τι δουλειές έκανε ο «Μπάμπης» πριν γίνει ηθοποιός!
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Δεν φαντάζεστε τι δουλειές έκανε ο «Μπάμπης» πριν γίνει ηθοποιός!

Άγριες μέλισσες: Ο Γιάννης Βασιλώττος υποδύεται τον Μπάμπη στη δημοφιλή σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά αναφέρθηκε και στη σειρά.

- Πρέπει να είστε ο μόνος ηθοποιός που έκανε κάστινγκ στις «Άγριες μέλισσες» και το σκεφτόταν αν θα πάει...

«Ναι! (γέλια) Μου έγινε πρόταση για το ρόλο του Ιορδάνη, στον πρώτο κύκλο. Εγώ ήμουν νέος στο χώρο, δεν ήξερα αν θέλω να κάνω τηλεόραοη, οπότε ήθελα λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Αποφάσισα τελικά να το κάνω, αλλά μέχρι να το αποφασίσω εγώ, είχαν βρει ήδη άλλον ηθοποιό. Μετά από καιρό με πήραν και μου είπαν ότι προέκυψε ένας άλλος ρόλος, πήγα, τους άρεσα και τελικά έκλεισα».

- Πώς προέκυψε το επάγγελμα του ηθοποιού;

«Δεν είχα ποτέ οτο νου μου να γίνω ηθοποιός. Μετά την αποφοίτηση μου από το μουσικό σχολείο της Ρόδου, ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με τη μουσική και το τραγούδι και έκανα σπουδές πάνω σε αυτό. Γνώρισα μια κοπέλα που ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το θέατρο, η οποία με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις σε δραματική σχολή. Είπα να δοκιμάσω και βρήκα τελικά αυτό που ήθελα να κάνω».

- Είχατε περάσει κι από άλλες δουλειές;

«Από πολλές. Όταν δεν πέρασα στις πανελλήνιες, οι γονείς μου μου είπαν να πάω να σπουδάσω ό,τι θέλω, για να λένε στο χωριό ότι σπούδασε το παιδί και δεν είναι "ρεμάλι"! Εγώ δεν ήθελα να φύγω και αποφάσισα να δουλέψω. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές -σερβιτόρος, οικοδομή, σε αποθήκες τροφοδοσίας, σε μπαρ, σε catering, delivery-, γενικά η δουλειά είναι κάτι που δεν με τρομάζει. Αυτό που με τρομάζει γενικότερα, είναι να δουλεύει κάποιος πάνω σε κάτι που δεν αγαπάει. Εγώ πλέον ξυπνάω για να πάω στη δουλειά μου με χαρά, γιατί κάνω όντως αυτό που αγαπάω».

- Στα λίγα χρόνια που είστε στο χώρο, έχετε κάνει θέατρο, έχετε γράψει μουσική για ταινίες που έχετε παίξει, τώρα κάνετε τηλεόραση. Το περιμένατε ότι θα καταφέρνατε τόσο γρήγορα να συνδυάσετε επαγγελματικά όλα αυτά που αγαπάτε;

«Όχι, και να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Έχω πάντα χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζω, προσπαθώντας να κάνω ό,τι καλύτερο για τη δουλειά μου και όχι για να φανώ».

- Θεατρικά σχέδια υπάρχουν;

Με τον Κώστα Γάκη είχαμε ετοιμάσει την παράσταση «Η ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν Πιοτό», η οποία ήταν να κάνει πρεμιέρα στην Κορέα, στη συνέχεια περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ το χειμώνα θα ανέβαινε στην Αθήνα. Αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει και τώρα σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα live, είπε ο Γιάννης Βασιλώττος στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved