Λιανός: Το καλά κρυμμένο μυστικό του! Γεννάει σε ένα μήνα η σύντροφός του!
Showbiz

Λιανός: Το καλά κρυμμένο μυστικό του! Γεννάει σε ένα μήνα η σύντροφός του!

Από χθες το βράδυ που παρακολουθήσαμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να λέει στον αέρα του Survivor ότι θα είναι εκείνος ο παρουσιαστής σε έναν μήνα από τώρα, άρχισαν τα σενάρια για το τι πραγματικά συμβαίνει. 

Γιατί ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα σε έναν μήνα;

Το εύκολο συμπέρασμα θα ήταν πως ο παρουσιαστής επιστρέφει σε σχεδόν έναν μήνα καθώς στις 12 Φεβρουαρίου είναι ο τελικός του The Voice.

Και εφόσον δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κάποιος για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό, τι θα συμπέραινε κανείς;

Όμως, η αλήθεια κρύβεται στο μεγάλο μυστικό που έκρυβε μέχρι... χθες ο Γιώργος Λιανός.

Η προσωπική του ζωή έχει αλλάξει άρδην αφού η σύντροφός του είναι έγκυος. Και εφόσον είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τον επόμενο μήνα πρόκειται να έρθει στον κόσμο το παιδί τους, εκείνος θα βρίσκεται κοντά της για να υποδεχτούν μαζί το μωρό τους.

Να θυμίσουμε ότι αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί για τον παρουσιαστή μιας έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και τώρα θα ξαναγίνει μπαμπάς από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη περιμένουν να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα τον Σεπτέμβριο του 2018 όμως ως άτομα που δεν θέλουν να παίρνει φως η προσωπική τους ζωή, ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το τι θα γίνει με τον τελικό του The Voice που ακόμα παρακολουθούμε στους δέκτες μας να παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός μιας και είχαν προχωρήσει πολύ στα γυρίσματα πριν εκείνος φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη αρνηθεί να το κάνει, ενώ τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού, της οποίας όμως η εκπομπή δεν θα έχει βγει στον 'αέρα' μέχρι τότε αλλά και αυτό του Νίκου Μουτσινά. Επίσης δεν αποκλείεται να βρεθεί στον τελικό και ο Γιώργος Λιανός μιας και εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να τον παρουσιάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved