Ελένη Μενεγάκη: Η selfie χωρίς μακιγιάζ και τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η selfie χωρίς μακιγιάζ και τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

Σκέτη έκπληξη ήταν η πρόσφατη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε αυτές τις κλασσικές που ποζάρει βαμμένη και στιλάτη, μιλάμε για εκείνο το μοναδικό φωτογραφικό κλικ οπού την είδαμε εντελώς άβαφη έχοντας αγκαλιά την μικρή Μαρίνα.

Δεν είναι πολλές οι φορές που η Ελένη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Το κάνει συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες οπού το πρόσωπό της έχει πάρει αυτό το φυσικό χρώμα από τον ήλιο, τόσο όσο βέβαια αφού γνωρίζει πώς ακριβώς πρέπει να προστατέψει την επιδερμίδα της.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το υπέροχο φωτογραφικό στιγμιότυπο, που μας έκανε για μια ακόμη φορά να ζηλέψουμε την τέλεια επιδερμίδα της, είπαμε να ψάξουμε και να βρούμε όλα εκείνα τα όμορφα tips που παρά τα 50 της χρόνια, την βοηθούν ώστε να διατηρεί το δέρμα της λαμπερό, καθαρό και αλαβάστρινο.

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί η αρχή της είναι ο πολύ καλός και βαθύς καθαρισμός. Η Ελένη που χρόνια κάνει τηλεόραση και το δέρμα της εκτίθεται στα φώτα, γνωρίζει πως μετά από το βαρύ μακιγιάζ που απαιτούν οι κάμερες, πρέπει να γίνει ένας σωστός καθαρισμός.

Παράλληλα στην όμορφη παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αρέσει να φροντίζει την επιδερμίδα της, κάνοντας τις σωστές επιλογές σε brands ομορφιάς που της χαρίζουν λάμψη με αποτέλεσμα η νεανική φρεσκάδα να την ακολουθεί πιστά.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως η Ελένη είναι η πρέσβειρα της L’Oréal Paris.

Και όπως η ίδια έχει πει, αν δεν δοκιμάσει πρώτα πάνω της το εκάστοτε προϊόν δεν το προτείνει. Έτσι λοιπόν έχοντας πρόσφατα ενημερωθεί για όλες τις νέες τεχνολογίες αλλά και τη φιλοσοφία της L’Oréal Paris για την περιποίηση της επιδερμίδας, έχει λατρέψει τα προϊόντα της σειράς Revitalift Laser.

Έχει γίνει η καθημερινή της ρουτίνα και φυσικά είναι το απόλυτο μυστικό της υπέροχης επιδερμίδας της.

Στα πιο «φυσικά» μυστικά τώρα, ο ύπνος αλλά και το πολύ νερό, είναι δυο μαγικά πραγματάκια που χαρίζουν στο δέρμα την όψη που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

Τέλος, η ίδια έχει δηλώσει πως καταλαλώντας βιολογικά προϊόντα, σε συνδυασμό φυσικά με τις κρέμες της, τη βοηθούν ώστε το δέρμα να παραμένει σφριγηλό και νεανικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved