Ιωάννα Παππά: «Οι άνδρες ηθοποιοί πληρώνονται πολύ καλύτερα από τις γυναίκες»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Οι άνδρες ηθοποιοί πληρώνονται πολύ καλύτερα από τις γυναίκες»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ιωάννα Παππά και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν της είχε λείψει η τηλεόραση, καθώς είχε να παίξει σε αυτή 15 χρόνια.

Είχες σχεδόν δεκαπέντε χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση. Δεν σου έλειψε;

Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο θέατρο και για να το κάνω αυτό έπρεπε να απέχω από την τηλεόραση. Μεσολάβησε η οικονομική κρίση και τα πράγματα άλλαξαν πολύ το τηλεοπτικό τοπίο.

Γυρίζονταν πολύ λιγότερα σίριαλ οπότε και οι προτάσεις που μου γίνονταν ήταν πιο λίγες και λιγότερο ενδιαφέρουσες. Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, δούλευα ανελλιπώς στο θέατρο, παίζοντας συχνά σε τρεις διαφορετικές παραστάσεις τον χρόνο, οπότε δεν ένιωθα την ανάγκη να είμαι σε ένα σίριαλ που δεν θα με εξέφραζε τόσο πολύ. Τα τελευταία χρόνια αισθάνθηκα ότι ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση. Όταν προέκυψε η πρόταση για την Έξαψη, για να υποδυθώ την Εβίτα, έναν ρόλο που εξελίσοεται σιγά σιγά, σε μια σειρά που θα σκηνοθετούσε ο Βασίλης Τσελεμέγκος, με τον οποίο είχα συναντηθεί στο Κλείσε τα μάτια, είπα το «ναι». Και θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που αυτή η συγκυρία έτυχε τώρα, όπου στο θέατρο τα πάντα είναι σε παύση ή έχουν ματαιωθεί.

Μπορούσες νσ συντηρείς τον εαυτό σου δουλεύοντας μόνο στο θέατρο;

Το θέατρο με συντήρησε όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να ήταν πιο δύσκολα, σε σχέση με το αν δούλευα στην τηλεόραση, αλλά εμένα στόχος μου ήταν να είμαι σε ένα επαγγελμα που να νιώθω καλά. Δεν υπάρχουν πια εβδομαδιαία σίριαλ, είναι άλλος ο τρόπος αμοιβής και οι ίδιοι οι μισθοί έχουν πέσει. Και πάλι για τους ηθοποιούς που έχουν διανύσει μια πορεία, οι αμοιβές είναι σχετικά καλές παρόλο που στις περισσότερες περιπτώσεις η πτώση μπορεί να αγγίζει και το 50%.

Πήρες ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο όπως κάποιοι συνάδελφοι σου;

Δεν πρόλαβα αυτά τα κασέ. (Γελάει.). Αυτά τα ποσά τα έπαιρναν πολύ λίγοι και συνήθως άνδρες συνάδελφοί μου. Όπως και στο Hollywood, έτσι και εδώ, οι άνδρες ηθοποιοί πληρώνονται πολύ καλύτερα από τις γυναίκες, είπε η Ιωάννα Παππά στο περιοδικό ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved