Ευθυμιάδης: Το διαφορετικό post του ηθοποιού που μας άφησε με το στόμα... ανοιχτό!
Showbiz

Ευθυμιάδης: Το διαφορετικό post του ηθοποιού που μας άφησε με το στόμα... ανοιχτό!

Εκτός των άλλων εκπλήξεων που μας έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, κατάφερε να μας αφήσει άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Ο γνωστός ηθοποιός, είναι πολύ ενεργός στον κόσμο των social media τους τελευταίους μήνες και μας χαρίζει χρηστικά και δημιουργικά videos από το σπίτι του και την ύπαιθρο.

Μετά την συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόϊτερ και στην εκπομπή του Tik Talk, μας λύθηκαν κάποιες απορίες, καθώς ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε μια από τις πιο ωραίες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια!

Στο εν λόγω video ο Θανάσης Ευθυμιάδης μαζεύει τσκουκνίδες με γυμνό χέρι, χωρίς να τον τσιμπήσουν και χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα!

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Τσουκνίδα. Ένα από τα πιο θρεπτικά δώρα της Γης για τον άνθρωπο. Από παιδί έχουμε μια σχέση αγάπης, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια άρχισε να με αφήνει να την χαϊδεύω (χωρίς γάντια) και χωρίς να με τσούξει. Την πίνουμε σαν αφέψημα - το λεγόμενο "πράσινο γάλα", δίνει δύναμη στην καρδιά, καθαρίζει τα νεφρά, είναι γεμάτη σίδηρο. Η γυναίκα μου το πίνει ιδιαίτερα στις μέρες της περιόδου. Οι παλιοί την μαζεύανε σε ματσάκι και χτυπάγανε τα γόνατα και τις αρθρώσεις για θεραπεία αρθρίτιδας. Οι Πόντιοι την βάζουμε σε πίτα ή την μαγειρεύουμε τα κιντεατα!».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved