Γιάννης Καλλιάνος: Η εγκυμοσύνη της συζύγου του και οι πρώτες δυσκολίες
Showbiz

Γιάννης Καλλιάνος: Η εγκυμοσύνη της συζύγου του και οι πρώτες δυσκολίες

Γιάννης Καλλιάνος: Μιλά για τον πολιτικό του γάμο και το μωράκι που περιμένει με την αγαπημένη του...

Πρόσφατα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Γιάννης Καλλιάνος, εκτός από γνωστός μετεωρολόγος, τα τελευταία χρόνια έχει μπει στο χώρο της πολιτικής, ενώ παράλληλα βιώνει την απόλυση ευτυχία στην προσωπική του ζωή.

Μαζί με τη σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού, ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τον γάμο του, το μωράκι που περιμένουν, αλλά και το πρώτο δύσκολο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Ο θρησκευτικός γάμος πότε θα γίνει;

Γιάννης: Είχαμε προγραμματίσει να παντρευτούμε στις 29 Μαΐου με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα και ήταν μεγάλη μου τιμή το ότι θα μας πάντρευε ο Μητροπολίτης. Αλλά αφού έρχεται το μωράκι μας, αποφασίσαμε να κάνουμε τον πολιτικό τώρα και ο θρησκευτικός να γίνει μαζί με τη βάφτιση του μωρού το 2022.

Είστε προετοιμασμένοι για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας;

Γιάννης: Νομίζω ότι κανένα ζευγάρι, όσο και να θέλει στη ζωή του ένα παιδί, δεν είναι προετοιμασμένο για αυτό. Αλλά έχουμε τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης για να προετοιμαστούμε και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλοί γονείς.

Τι σας αγχώνει περισσότερο;

Γιάννης: Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι μην τυχόν κολλήσει η Χάρις κορονοϊό. Επειδή είναι γιατρός και εργάζεται σε νοσοκομείο είναι εκτεθειμένη στις αρρώστιες. Προς το παρόν έχουν πάει όλα καλά, αν εξαιρέσει κανείς τις ζαλάδες και τις ναυτίες που έχει, και τώρα που συμπληρώνεται το πρώτο τρίμηνο αισθάνομαι κι εγώ πιο ασφαλής.

Χάρις: Έχω ναυτία, κακοδιαθεσία και ένα αίσθημα βάρους στο στομάχι, που μπορεί να κρατήσει όλη τη μέρα και με δυσκολεύει λίγο στη δουλειά, αλλά δεν είμαι σαν άλλες έγκυες που ακούω ότι έκαναν συνεχώς εμετό τους πρώτους τρεις μήνες. Αλλά ακόμα και αυτά τα συμπτώματα τα αντιμετωπίζω ως επικοινωνία με το μωρό κι αυτό με χαροποιεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved