Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο: Αυτή είναι η αλήθεια για τη συμμετοχή τους στο Battle of the Couples
Showbiz

Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο: Αυτή είναι η αλήθεια για τη συμμετοχή τους στο Battle of the Couples

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά απάντησε μέσω instagram για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Τους γνωρίσαμε πριν από λίγους μήνες, μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά ήρθαν από νωρίς κοντά, ενώ αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, έγιναν ζευγάρι, κάτι που θέλησαν να αποκαλύψουν και δημοσίως.

"Με τη Μαριαγάπη δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν πιστεύω σ' αυτού του είδους τον έρωτα. Θέλω να γνωρίζω ένα άτομο σταδιακά, να βλέπω πώς συμπεριφέρεται υπό ορισμένες συνθήκες να δω αν ταιριάζουν οι απόψεις μας. Εντέλει με τη Μαριαγάπη αυτό έγινε. Καθόμασταν πολλά βράδια παρέα, συζητούσαμε για πολλά πράγματα και έφτασε μια στιγμή που ήρθαμε πολύ κοντά", είχε δηλώσει ο Αιμιλιάνο σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, με τις φήμες να τους θέλουν ξανά στην tv, αυτή τη φορά στο νέο ριάλιτι του Alpha, Battle of the Couples.

Όλο αυτό το διάστημα μάλιστα, το ζευγάρι απέφευγε να απαντήσει στα δημοσιεύματα, κάτι που έκανε τελικά η Μαριαγάπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved