Η Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης ξεκινάει book club!
Showbiz

Η Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης ξεκινάει book club!

Για να προωθήσει στη Βρετανία την ανάγνωση βιβλίων, ειδικά τώρα με την καραντίνα, η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, δημιούργησε ένα book club που λανσαρίστηκε στο instagram, στις 15 Ιανουαρίου, στον λογαριασμό @theduchessofcornwallsreadingroom.

Η ίδια η Δούκισσα, 73 ετών σήμερα, ελπίζει ότι το club θα φιλοξενεί νέα βιβλία καθώς και τους συναρπαστικούς ανθρώπους που τα δημιούργησαν, θα αποτελεί έναν κόμβο για λέσχες ανάγνωσης σε όλη τη Βρετανία και στην Κοινοπολιτεία.

Από τον Μάρτιο, θα ακολουθήσουν λίστες βιβλίων για την άνοιξη και, μετά, το φθινόπωρο πάλι. Η Καμίλα έχει υπό την αιγίδα της δύο λογοτεχνικού5 οργανισμούς, το Nationality Literecy Trust και το First Story.

Ήδη, το έργο της Καμίλα έχει βρει υποστηρικτή τον καλλιτέχνη, συγγραφέα του εικονογραφημένου βιβλίου The boy, the mole, the fox and the horse.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Καμίλα εξομολογήθηκε: «Υπήρξα πολύ τυχερή να έχω έναν πατέρα, που μας διάβαζε όταν ήμασταν παιδιά. Και δεν μας διάβαζε απλώς τα ζωντάνευε μπροστά μας.

Περιμέναμε με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο. Έτσι, η αγάπη μου για το διάβασμα ξεκίνησε από πολύ νωρι'5 και κρατάει όλη μου τη ζωή. Κοιτάζοντας πίσω, θεωρώ πως αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσες να μου χαρίσει ο πατέρας μου», σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved