Αγνώριστη η Ρούλα Ρέβη! Το crop top και η φωτό από το παρελθόν που θα σε τρελάνει
Showbiz

Αγνώριστη η Ρούλα Ρέβη! Το crop top και η φωτό από το παρελθόν που θα σε τρελάνει

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η Ρούλα Ρέβη, λάτρης των social media, αυτή τη φορά μας έκανε την μεγάλη έκπληξη και πόσταρε μια φωτογραφία από το παρελθόν με την καλή της φίλη και κουμπάρα της, Μάρα Δεσύπρη.

Τις δυο τους ενώνει μια βαθιά φιλία πολλών χρόνων, η οποία επισφραγίστηκε με την κουμπαριά τους.

Η διάσημη φωτογράφος θέλοντας να μοιραστεί την όμορφη σχέση τους με αφορμή τα γενέθλιά της, πόσταρε την κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και τα χάσαμε την εμφάνισή της.

Κούκλα τότε, όπως και τώρα φυσικά με ένα στιλ που δεν είχαμε φανταστεί πως κάποτε είχε υιοθετήσει.

«Αυτό το ποστ δεν αφορά καθόλου εμενα αφορά την τύχη που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή να βρει έστω και μια σχέση φιλίας , αληθινής αγάπης , τεράστιου θαυμασμού και απόλυτου σεβασμού σε ένα πρόσωπο ! Αφορά τη γυναίκα που τα χέρια της αγγίζουν το τίποτα και του δίνουν μαγεία , άξια να ολοκληρώσει οτιδηποτε Οραματίζεται κάθε φορά , υπεροχη φίλη με αξιοπρέπεια και ελευθερία να σε αφήνει να εισαι αυτό ακριβώς που θες ! Ευγνωμονώ τη ζωή που την έφερε μαγικά μπροστά μου σε μια περίοδο που δεν ηξερα ούτε καν ποια είμαι και ο μεγαλος μου θαυμασμός για τα ταλέντα της έστριψε τη ζωή μου 180μοίρες αλλου!

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για πολλά που δεν την νοιαζουν να ξέρει ο κόσμος για εκείνη , για το μοντέρνο της μυαλό , για τις αμέτρητες τρέλες και περιπέτειες μας , για πάρτυ που σας εύχομαι όλοι να ζήσετε και να διασκεδάσετε όσο εμείς , για ταξίδια στη δημιουργία όσο αυτά που έζησα εγω μαζί της και όλα αυτά που ακόμα θα ζήσω . Είμαι χαρούμενη κΙ ευτυχής που έβαλε το ιερό λάδι πάνω στο παιδί μου και την ευχαριστώ για αυτή την ευλογια . Πιο πολύ την ευχαριστώ που υπάρχει και είναι γυναίκα , που έγινε το πρότυπο μου , η θεά μου και το σημείο αναφοράς μου !!! ❤️❤️❤️❤️❤️ @maradesipris ο χρόνος πάντα θα είναι με το μερος μας γιατί ποτέ δεν μας ένοιαξε . Σε αγαπω εισαι το φως μου και ο άνθρωπος που με κάνει να πιστευω πως όλα γίνονται πολύ απλά αν τα κάνεις . Ευγνώμων για πάντα που σε βρήκα ! Σε λατρευω κορίτσι μου χρόνια σου πολλά», έγραψε η ίδια.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved