Αγγελική: Σε κίνδυνο η ζωή του Μιχάλη - Ο Δημήτρης σχεδιάζει τη δολοφονία του
Showbiz

Αγγελική: Σε κίνδυνο η ζωή του Μιχάλη - Ο Δημήτρης σχεδιάζει τη δολοφονία του

Αγγελική: Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Δημήτρη 

Ο Παύλος θέλει πάση θυσία να διώξει την Ελένη από τη ζωή τους. Εκείνη, όμως, τον εκπλήσσει δυσάρεστα όταν του αποκαλύπτει ότι ο πατέρας τους ήξερε τι είχε κάνει μαζί με τα αδέλφια του πριν από δεκαεπτά χρόνια και τον εκβιάζει. Ταυτόχρονα, ο Τολέγας αιφνιδιάζει τον Νικόλα και του λέει ότι η Μαργαρίτα γύρισε και θέλει εκδίκηση και ο νεαρός πανικοβάλλεται, ενώ η Αγγελική έρχεται σε επαφή με τον Μάκη ζητώντας του να ερευνήσει μια υπόθεση που αφορά τον Τολέγα.

Ο ίδιος, αργότερα, δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα. Στο σπίτι των Αργυρών, επιστρέφουν η Τζένη με τον Στέφανο και δέχονται τα πυρά του Παύλου, που νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο της εταιρείας. Στη συνέχεια, ο Παύλος ενημερώνει τον Δημήτρη πως η Ελένη γνωρίζει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας και ο τελευταίος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να την ξεφορτωθεί. Η Αγγελική, όμως, ακούει τη συζήτηση τους και παρακαλεί τον Μιχάλη να παρακολουθήσει τον Δημήτρη και να τον σταματήσει. Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα μαθαίνει για τη δολοφονία του Βασίλη και ανησυχεί για τον Δημήτρη. Από την άλλη, η Δανάη συναντάει τυχαία τον Γιάννη στο δωμάτιο του Νικόλα και όταν καταλαβαίνει πως είναι ο προμηθευτής του ζητάει από τον θείο της μια επικίνδυνη χάρη.

Αργότερα, η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση της Σοφίας με τον δικηγόρο της, τον Χάρη, όσο ήταν σε διάσταση με τον Παύλο και συγκρούεται με τον γιο της που τη δέχτηκε πίσω. Η Τζένη, βλέποντάς τους να τσακώνονται, εκμεταλλεύεται την ένταση για να απομακρύνει τον Παύλο από τη διεύθυνση της επιχείρησης.

Ο Παύλος, στην προσπάθεια του να αποδείξει πως η Τζένη τον ξεγέλασε, φυτεύει στον Στέφανο την υποψία ότι τον απατάει με τον Σταυριανό. Ωστόσο, εκείνος δεν του δίνει σημασία και την επόμενη μέρα, μάλιστα, η Τζένη και ο Στέφανος κλείνουν τη συμφωνία με τον Σταυριανό. Τότε, η Αθηνά ορίζει και πάλι διευθυντή της επιχείρησης τον Στέφανο, ενώ προτείνει στον Παύλο μια θέση στην επιχείρηση, που τον εξοργίζει. Την ίδια στιγμή, η Δανάη βλέπει τον Νικόλα να αγοράζει ναρκωτικά από τον Γιάννη και λίγο αργότερα τρυπώνει κρυφά στο δωμάτιο του και κλέβει μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved