Άννα Γκέντες: Πώς είναι σήμερα τα μωρά που φωτογράφισε πριν 30 χρόνια;
Showbiz

Άννα Γκέντες: Πώς είναι σήμερα τα μωρά που φωτογράφισε πριν 30 χρόνια;

Η Άννα Γκέντες έχει ξεκινήσει ένα εντυπωσιακό project και απαθανατίζει στον φακό της τα μωρά που έχει φωτογραφίσει 30 χρόνια πριν. Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα!

Αμέτρητες χιλιάδες μωρά έχουν περάσει από τα χέρια και τον φωτογραφικό φακό της Άννας Γκέντες και η δημοφιλής φωτογράφος δημιούργησε ένα project με όνομα «Baby look at you now», όπου συνάντησε και φωτογράφισε πολλά από τα μωρά που είχε φωτογραφίσει στην δεκαετία του 90.

Η Άννα Γκέντες φωτογράφησε τα μεγάλα σε ηλικία πλέον «μωρά» και δείχνει πως είναι σήμερα. Ένα άκρως εντυπωσιακό project με τρομερά ενδιαφέρον περιεχόμενο χαρίζει και μοιράζεται η γνωστή φωτογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν κάνεις μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα λατρέψεις το project και θα σταθείς στις φωτογραφίες αυτών των ανθρώπων που τους απαθανάτισε ξανά μετά από 30 ολόκληρα χρόνια!

Οι ενήλικοι πρωταγωνιστές των φωτογραφικών της άλμπουμ ποζάρουν ξανά για χάρη του μοναδικού project και το αποτέλεσμα είναι απίθανο, καθώς και η μοναδική ιδέα της Άννας Γκέντες. Το project ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς η φωτογράφος ψάχνει ακόμα να βρει και να επικοινωνήσει όλους τους μικρούς της πρωταγωνιστές.

Δείτε κάποιες από της φωτογραφίες της Άννας Γκέντες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved