Λάουρα Καραΐσκου: «Ούτε τώρα ξέρω αν πιστεύω στον εαυτό μου»
Showbiz

Λάουρα Καραΐσκου: «Ούτε τώρα ξέρω αν πιστεύω στον εαυτό μου»

Η Λάουρα Καραΐσκου έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US.

Η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και την Ουγγαρία, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την εμπειρία της στα backstage του show του Open, για το αν σκέφτεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, αλλά και για το αν διάβασε αρνητικά σχόλια που αφορούσαν την τηλεοπτική της παρουσία.

Πώς θα συστηνόσουν σε όσους δεν σε γνωρίζουν;

Είμαι η Λάουρα, 28 χρόνων, δίδυμος στο ζώδιο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και η μισή μου καταγωγή είναι από την Ουγγαρία. Τα παιδιά στο σχολείο με φώναζαν «σαλάτα ουγγαρέζα» ή «ξανθομπάμπουρα» γιατί τα μαλλιά μου ήταν κατά-κίτρινα. Στην Αθήνα ήρθα πριν από λίγους μήνες λόγω του J2US αλλά από μικρή αγαπούσα αυτή την πόλη γιατί έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα είμαι ουσιαστικά με μια βαλίτσα στο χέρι γιατί η κανονική μου δουλειά είναι στο τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σκέφτεσαι από εδώ και πέρα να εγκατασταθείς μόνιμα στην Αθήνα;

Κάτι ακούω ότι θα υπάρξει σύντομα ο τρίτος κύκλος του J2US οπότε σε αυτή την περίπτωση, ναι. Αλλά και γενικά θα το τολμούσα. Αν φοβόμουν να το κάνω, δεν θα ερχόμουν εξαρχής για δουλειά στην Αθήνα. Είμαι της άποψης πως αν θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες πρέπει να φεύγει από την comfort zone σου.

Πίστευες εξαρχής στον εαυτό σου στο J2US; Έλεγες «Θα τα καταφέρω;». Γιατί ήταν κάτι τελείως καινούριο για σένα...

Όχι, δεν πίστευα. Και, για να είμαι ειλικρινής, ούτε τώρα ξέρω αν πιστεύω στον εαυτό μου. Ακόμη δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν σε ένα σόου με 11 lives. Στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί καν ότι μιλάω σε μια κάμερα και την ίδια στιγμή με παρακολουθεί κόσμος από το σπίτι του. Προς το τέλος άρχισα να βρίσκω τα πατήματα μου και να απολαμβάνω τη διαδικασία του live. Αλλά υπήρξαν άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να δεχτώ αυτή την πρόταση.

Φαντάζομαι ότι τον πιο καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, που σου έκανε και την πρόταση συνεργασίας.

Ναι, εννοείται πως τον πρώτο ρόλο έπαιξε ο Νίκος. Γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια σε κοινή παρέα και θυμάμαι ότι η πρώτη μου σκέψη ήταν «Τι σίφουνας είναι αυτός;». Έκτοτε κρατήσαμε επαφή και στην πορεία γίναμε φίλοι. Τα τελευταία ένα-δυο χρόνια μου έλεγε να βγω μπροστά και να κάνω κάτι μαζί του τηλεοπτικά αλλά ήμουν αρνητική. Δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά γιατί νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, μέχρι που θύμωσε μια φορά. «Εγώ σου μιλάω σοβαρά για δουλειά και εσύ με ρωτάς πότε θα 'ρθω Θεσσαλονίκη να πιούμε ποτό» μου είχε πει εκνευρισμένος. Δυο μέρες μετά, ήρθα στην Αθήνα και κλείσαμε τη δουλειά Αλλά τον προειδοποίησα πως δεν είχα ξαναμιλήσει μπροστά σε κάμερα.

Μπαίνοντας στον χώρο της τηλεόρασης, τι σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

Όλη η εμπειρία ήταν σοκ, από την αρχή μέχρι το τέλος. Όπως βλέπεις είμαι ένα κορίτσι που φοράει Vans, ντύνεται αθλητικά και κυκλοφορεί παντού άβαφη. Ήταν σοκαριστικό για μένα όταν βρέθηκα ντυμένη «πριγκιπέ». Στην κανονική μου ζωή δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνια.

Διάβασες αρνητικά σχόλια που αφορούσαν την τηλεοπτική σου παρουσία;

Δεν θα μπω επί τούτω να ψάξω τι έχει γραφτεί για μένα. Το έκανα μόνο στο πρώτο live. Πιστεύω ότι το πιο δύσκολο όταν εκτίθεσαι δημόσια είναι αυτά τα αρνητικά σχόλια, οπότε στην αρχή τα φοβόμουν. Δεν ήξερα πως θα αντιδρούσα και αν θα με έπαιρνε από κάτω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να σχολιάζουν τα σαρδάμ μου, για τα οποία αυτοσαρκάζομαι. Επίσης, κάπου είχε γραφτεί, νομίζω, πως είμαι ατάλαντη.

Θα ήθελες να συνεχίσεις να βρίσκεσαι στην τηλεόραση;

Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση, μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα και όπως ξαφνικά προέκυψε το J2US έτσι ξαφνικά μπορεί να προκύψει και οτιδήποτε άλλο. Ξέρω ότι η τηλεόραση είναι ένας δύσκολος χώρος, αλλά την ίδια στιγμή είναι ένας χώρος όπου μου αρέσει πολύ να κινούμαι. Το πιο δύσκολο κομμάτι βέβαια στην τηλεόραση θεωρώ ότι είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Είσαι μόνος σου, εσύ και οι ανασφάλεια σου, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved